Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 10 September 2008

SABAH SEMAKIN BERGOLAK !


KUALA LUMPUR, Sept 10 Yang Berhormat Datuk Anifiah seorang yang amat berpengaruh dalam United Malays National Organisation Sabah telah merasa risau kerana pemimpin kanan partinya telah membenarkan kerenah Ahmad Ismail berpanjangan. Pemimpin kanan United Malays National Organisation mengambil masa yang agak lama hanya untuk memikirkan satu tindakan.

Beliau juga merasa risau dengan munculnya satu trend terhadap pemimpin kanan parti, ini apabila ketua bahagian parti ‘ tidak lagi mendengar presiden parti’. Beliau merujuk kepada ketua bahagian Bukit Bendera yang enggan minta maaf atau mengundur diri.

“ Pekara seperti ini tidak pernah didengar. Ini tanda-tandayang ahli United Malays National Organisation tidak ambil indah kata dan nasihat presiden mereka. Ini cukup mengerunkan, terutama kepada puncuk pimpinan United Malays National Organisation sekarang’.


kah kah kah…. jeng ..jeng… jeng…. orang sabah pulak nak lawan dolah… 3bilion ringgit baah…. mana cukup baaah.. balak dah abis baaah….

woit ! orang sabah…. presiden hang bukan orang parti hang saje yang tak dengar…. kucing gua yang namanya siti nurhaliza tu pun tak mau dengar….. kah kah kah

11 ulasan:

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) berkata...

tukar tiub dan tayar sekali lah.... salam Otai.

cucupakkasim berkata...

kucing gua nama BALOQ pernah kena humban dari tingkat 4,tapi bila landing..poohh..,steady beb..!!kucing lu boleh ka..??

din_kita berkata...

abang hisyam...kucing nama siti tu nanti kena panggi datin jugak...
Pasal org sabah mmg sah dok tunggu hari nak seberang....nak jadi org seberang...hehehe

najib berkata...

UMNO macam nak mengalami kehancuran dan kebinasaan..
habis la orang Melayu, ketuanan Melayu, harta2 orang Melayu, tanah orang Melayu dan lain2 berkaitan dengan Melayu...

macam mana ni?

Tanpa Nama berkata...

haha..dah mcm tadika, cikgu suh diam bebudak wat dek je..
nanti gua namakan arnab gua kalidjiwang

Tanpa Nama berkata...

BANG

First time kite buka tukartiub ni... Syabas.
Satu lagi isu... jenayah menjadi2 ..termasuk bulan puasa. Ramai Perampok mengganas.. Dah tak brapa selamat Malaysia kita kite ni....huhuuhuuu..
Hari Jumaat di PJ, Smlm di Shah Alam, Modus operandi sama... 4 org Indon buat keje...hari ni pula di Ipoh... huhuhuu...

Edyes berkata...

Bang Isham,

Kucing ese namo eh Karim...

besok kot dio dapek datuk, jadi lah Datuk K

Tanpa Nama berkata...

BANG

Cuba tgok ni bang.... angkara ahli politik kite semua niiii.... Mana itu DPM? Mana IGP?

"We do not feel safe any more even in our own house. What is this country coming to? Why are illegal immigrants entering our country so freely?" cried Yusof, a former police officer with the narcotics division of Bukit Aman. Read the news at The New Straits Times.

Now folks in semenanjung are feeling what it feels to have illegals in their mist. The politicians deny that they are a threat in Sabah over and over again. No politician in Sabah have not had in any one time used them for their own gains when election comes. Now all of those illegals who moved to west Malaysia is doing everything as I have mentioned here. And read the poem by a colleague's father (god bless his soul) here. And while you are at it, read here too.

Still doubt the words of Sabah people? Better think again.
Like I said, they are there now! They've moved on to better pastures!
Soon they will have the whole of Malaysia swamped!

For those who read this post, please spread the word to others, we need as many Malaysians to know this as possible. Or you can link it to your blog or web if you have one. We must let everyone know this. It is very important we all learn this now or we will regret it later.

Reserve a prayer for Mohd Yusof Abdul & family please.

amik dr http://dksdreamworld.blogspot.com/2008/09/jenayah-pti-berleluasa-di-malaysia.html

tukar kerajaan berkata...

A strong earthquake measuring 6.1 on the Richter scale struck Taiwan Tuesday, but there were no immediate reports of fatalities or damage.

The quake, which struck at 3:43 pm (0743 GMT), shook high-rise buildings in Taipei, sending jittery residents into the streets.

The quake was centred 86 kilometers east of the north-eastern coastal county of Ilan at a depth of 89 kilometers, said officials with the Central Weather Bureau's earthquake centre.

The officials said the earthquake was felt in most parts of Taiwan.

Police said initial checks showed no casualties or damage.

Earthquakes take place in Taiwan frequently because the island sits on a seismically active stretch of the Pacific basin, but most quakes occur

Mankanan berkata...

Bro, jangan hanya kerana seorang YB Sabah bercakap, maka semua YB Sabah juga dikaitkan. Gua tau itu hanya pendapat pribadi beliau...

Tanpa Nama berkata...

Bro Isam,

Saya tak bela kucing,
saya bela tikus,
nama tikus saya 'Siti' jugak..
Siti Kus

kah kah kah
Ha! Ha! Ha!(gaya gelak mcm ketua geng jahat dlm cerita hindustan)