Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 10 September 2008

'BELI' AHLI PARLIMEN LEBIH TIDAK BERMORAL – Utusan Melayau

PUTRAJAYA 9 Sept. - Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, perbuatan 'membeli' Ahli Parlimen Barisan Nasional (BN) adalah lebih tidak bermoral daripada keputusan Kelab Penyokong- penyokong Kerajaan Barisan Nasional (BNBBC) mengadakan pemukiman di luar negara.

Sambil menegaskan keputusan BNBBC mengadakan pemukiman di luar negara tidak mempunyai kaitan dengan cubaan untuk menubuhkan kerajaan oleh pakatan pembangkang, beliau berkata, perbuatan 'membeli' Ahli Parlimen BN memusnahkan prinsip demokrasi berparlimen.

Kah kah kah….. mamat ni dah pening kepala…. Orang tak tanya apa-apa pun dia nak jawab…. orang tak mintak dia bersumpah … dia bersuumpah….kah kah kah.

Woit… gua nak tanya sikit dengan mamat ni …. mana lebih bermoral beli kapal selam second hand dan ambil duit komisen atau beli kapal terbang jet pejuang dan ambil duit komisen…. tolong jawab sikit… kah kah kah.

Woit …. gua nak tanya sikit lagi… mana lebih bermoral…..jumpa saifol atau jumpa altantuya….. kah kah kah.

15 ulasan:

mesoul berkata...

lu memang stylo milo lah brader...gua lihat kat dalam Aljazeera...tapi gua perasan satu jer...lu ni suka promote lu punya surya apasal? lu ni model surya ke? hahaha

Nami berkata...

gua rasa la,dia dulu fail Pendidikan Moral kot?hahaha!

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah

Rahsia Khir Toyol berwajah mulus
= banyak makan tempe

Rahsia Mahadir kurang siuman
= banyak makan petai

Rahsia Najib takut bini
= banyak makan rasuah

Rahsia Bit Mama bersaiz XXXL
= banyak makan tiram (tapi mutiara simpan buat rantai) & makan banyak..

kuang kuang kuang...

p/s: hey Nasey Kicap pekabo? bila balik darat???

bon bin jol berkata...

bro, wa jumpa Altantuya lagi bermoral wa kata lu...sebab wa dapat syiokkkkkkkk !!! ada rasa turrrrrrrrr !!.....kih kih kih.

Tanpa Nama berkata...

woit bro! lu kena bangun awal pepagi ni. kat Mahkamah Jalan Duta ada bicara DSAI. Gua harap lu bikin berita langsung dari sana. sebijik macam prk p44 dulu!

samdol berkata...

bro lu apa peduli...itu mamat syok sendiri so tak payah tanya dia cakap sendiri maaaa.....

KeLoLo berkata...

Tok Jib cakap pasal moral?

zarin berkata...

kalau najib = komisen
kalau org lain = corruption

Mankanan berkata...

Lebih baik buat kenyataan awal sebelum dihentam oleh kritikan pembangkang yang kononnya sentiasa betul dan tak pernah salah....

p/s: Dah kena hentam dah oleh si Hisham durjana yang dilantik sebagai duta atau jurucakap rokok kretek Surya oleh dirinya sendiri...

Tanpa Nama berkata...

Tukar Tiub,

Yang Bapa Mukhriz nak masuk balik UMNO tu, kena "beli" juga kot?!

Tiub baru

Cucu Tok Selampit berkata...

Dear Tuan,

Yang lebih tidak bermoral, main belakang Saifool. Sama-sama Fool! Kah! Kah! Kah!

kalawangi berkata...

hehee....stylo milo pun tak per..janji reform...:-)

guns berkata...

brader, lu isap gudang garam puteh ker itam???

hashim harris berkata...

Hi Bro,

Anwar dan Najib tu sama ajele. najib belajar dari Anwar cara nak songlap duit. hai kan dua-duanya bekas pemimpin atasan pemuda UMNO.

Pemuda Umno zaman Najib dan Anwar adalah zaman kegimilangan rasuah, PWTC- training center cara nak songlap duit, beli undi dengan duit dan tempat melanguk untuk jadi billionaires.

Dengar khabar, Anwar dah ready dengan RM3 billion untuk di agih-agihkan kepada katak-katak crossover.., untungnya jadi katak-, bro kita dapat ape he.?

mmie berkata...

BODOH punye Najib Mongolia bawak org BN gi bermukim kat oversea, 49org pulak tuh, cost pegi sane sape sponsor? ingat duit bapak ko ker najib bawak org ramai2 ni gi honeymoon, cukuplaah ko sorang je yang bodoh, jangan nak bodohkan rakyat pulak.... esok lusa aku nak PKR siasat budget utk 'lawatan sambil belajar' ahli BN yang bodoh nie...

nie mane info katanye 3bill untuk MP lompat, ni info mane dapat? pejabat najib ker? setahu aku syai-fool je pegi sane... ko pun kene 'sontot' jugak ker...

p/s: puiiii... kurang pose aku arini..