Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 10 September 2008

PENGUMUMAN FORUM

Forum bertajuk : DARI  PERMATANG  PAUH  KE  PUTRAJAYA

Tempat : Dewan Perhimpunan China Selangor – Jalan Maharaja Lela

Hari : Rabu 10hb September 2008

Waktu : 8.30 malam

Ahli Panel:

Sdr.Ng Chong Soon  -           Dewan Perhimpuan China
Sdr. Saifuddin Nasution –   Ahli parlimen Parti Keadilan Rakyat
Sdr. Yong Teck Lee -           Presiden Sabah Progresif Parti ( SAPP)
Sdr. Zaid Kamaruddin -       Presiden Jamaah Islam Malaysia ( JIM)
dan…. Tukar Tiub –             Non Govermental Individual ( NGI)

Semua di jemput datang.

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

keh,keh,keh....jangan kene pancut dengan air FRU dah lee...nie ada permit ke....kah,keh,kah,keh,kah

Stormbringer berkata...

apo ko bondo eh non governmental individual tu abang isham oi?

Tanpa Nama berkata...

Bro Hisham, I ada 3 komen.

1. You memang kelakarlah dalam AlJazeera malam tadi. Ade ke patut kata you miss kuching you selepas keluar ISA. Mesti minister semua geram. Tak makan advice punya orangla you nie...you tau tak bertapa susahnya mereka berusaha untuk memperbetulkan otak you nie? rugi semua effort depa...

2. Nie pasai apa hampir semua meeting yang kontroversial selalu diadakan dalam dewan perniagaan cina atau masyarakat cina? dewan melayu depa tak kasi? sekali sekala pakailah dewan orang india, ada satu kat bangunan tun sambanthan kat KL, baru mungkin kurang kecoh...branding nie penting Bro Hisham.

3. Hati I tak sedapla pasai perkataan "pancut" nie Bro Hisham. I paham you dah sacrifice, dua tahun dalam ISA, tentu benci dengar org nak suggest ISA untuk si Mamat Gila Kaum kat Penang tu, tapi your reader ramai jenis yang "okay", so jangan marah ye, lain kali cuba tolong try tak buat lagi okay?

Thank you Bro Hisham. Thank you for your sacrifices, including long exile from this country and incarceration in Kamunting for standing up for democracy. Hidup Malaysia!

:: Aku :: berkata...

eh, abg isham pun ada skali ek dalam forum tu..?? bagus bagus...bleh pegang dewan tu nanti ehehhe...jgn lupa masukkan fakta2 pelik tapi benar yg ada kat dalam blog tukar tiub ni...

selamat berforum...

Cucu Tok Selampit berkata...

Dear Tuan,

Dari Permatang Pauh ke Putrajaya nak beli baju raya ke? Nak tubuh kerajaan 16 September? Kirim salam!

MODERATOR indie berkata...

isham aii, ese nengok ekau dah semakin popular daghi anwar nampak gayo.

makin bergayo sampai ke haghi ghyao.

cucupakkasim berkata...

semoga forum ini dapat membuka minda ke arah malaysia baru..,tak kan habis forumtak dak karipap,cucur badak,kopi,teh...?? kah..kah..kah..(nnt ada laa yg komen,klu nak makan kena pi mesyuarat UMNO)

Tanpa Nama berkata...

Dalam Malaysiakini, salah seorang panel disebut Veteran Coloumist...

Tanpa Nama berkata...

cool. jumpa lu kat sana brader.

mmie berkata...

mcm best jeks NGI tuh, bole join ker? heheh

ronasina berkata...

nak dtg tgk mamat tua yg kuat pancut!yeahh!!

Haji Kepala Lembu berkata...

Haji azmir, haji mahyuddin, hj rambut ekor kuda, dan saya tak dijemput jadi penceramahkah??