Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 10 September 2008

PEMECAH BERITA - HOT! HOT! HOT!

Ahmad Ismail (cincin besar ) ketua bahagian United Malays National Organisation Bukit Bendera telah di buang dari parti.

19 ulasan:

joe berkata...

kah kah kah..

rakyat jugak yg tetap di perbodohkan..

kah kah kah..

cucupakkasim berkata...

CANTIKKKK...,melingkup dah sorang.. kah..kah..kah..
p/s: sekarang you kena buka fail projek PORR,tg tokong reclaimed dan 75 hektar state land yg dia dapat...

Tanpa Nama berkata...

Serious? kah kah kah. Padan muka dia..kurang ajar sangat..ape ke jadahnya semua ni..penyokong dia yang dok koyak gambar tu pun patut buang jugak..nak lagi best, presiden parti pun kasi buang jugak...kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

Baguihlah..dia boleh buka bisnes jual batu cincin kat roadwalk atau kat Batu Feringgi..atau jual nasi kandar kat pdg kota..keh keh keh..

bon bin jol berkata...

kira batu besar dicincin jari Encik Ahmad tu batu sial lah ye dlm cerita bujang lapok batu besar tu kalau dah suwei kena campak kelongkang mengikut petua S.Samsudin....waaa...waaa...waaaa!!

:: Aku :: berkata...

Alhamdulillah...

akhirnya...lepas ni mesti ada ungka-ungka buat demo dijalanan...

kita tengok siapa yg kena..

nan berkata...

innalillahi wainnailaihiraajiunn..

jom kita semua baca talkin jom..

Luthfi berkata...

Padan muka itu orang... kahakahkahkah !!!

Tanpa Nama berkata...

Tindakan ini harus dilihat sebagai pengajaran supaya lebih berhati-hati ketika membuat sebarang kenyataan terutamanya yang berhubung isu perkauman...

antiahmad berkata...

aiya....lepas beberapa bulan..dia akan apply masuk semula...kan che det sokong dia..mesti ajar dia mcm mana buat....lagi..kalu tak ada kat AMNO pun dah cukup makan duit la...tengok Lord of the BIG Ring...mai kita start biokot dia punya biz...dia ada satu petrol station SHELL kat Jalan Masjid Negeri, sebelah tu McD saja....no wonder la dia kena McD (Mad cow Disease).....kah kah kah..

hafiz berkata...

hahahaha buang je! tarik kerakyatan dan hantar dia balik gujerat!!!!hahaha

CYS berkata...

Auta punya ending... adake patut setakat buang parti berapa lama seminggu @ seumur hidup.
Denda le 2 atau 3 juta atau penjara 2 atau 3 minggu, baru tau cincin siapa lebih besar

Tanpa Nama berkata...

its official, kena suspend 3 tahun. tak cukup la, tendang keluar lagi bagus, negara aman damai without Ahmad Ismail

klin berkata...

Cuba Anwar ke, Haji Hadi ke atau Kit Siang main isu perkauman aku ingat dah lama dia orang kena ISA

klin berkata...

Kalau Anwar ke, Haji hadi ke atau Kit Siang yang main Isu perkauman aku ingat dah lama dia orang kena ISA

antiahmad berkata...

beku saja...3 tahun saja...kemudian hidup semula..kacau-2 lagi...ni AMNO memang berlakon saja...tengok tu movie "iceman comet"...bila defrost....lagi ganas....takutnya...ni patut di cincang halus-2 then buang dlm laut..baru boleh pasti kuman ni tak merebak...betul kah...

nak bet..dia mesti masih tampar tu AMNO punya badge kat kereta dia....ni panggil suspend? thui!

AMNO-BeeEnd memang memperbodohkan rakyat...

Then kalu mcm ni..kes polis tutup liao..? wah gua pun nak pi cucuk-2, hentam-2, koyak-2 gambar liao lo...beku saja...anggap hibernate lo.....bangun baru gigit org lagi....kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

Penyamun tipu pencuri...ni sandiwara

depa...

Tanpa Nama berkata...

“Many Umno supreme council members gave their views and we are of the opinion that Datuk Ahmad Ismail’s comments and actions have caused worry, protest and anger among Barisan Nasional,” Prime Minister and Umno president Datuk Seri Abullah Ahmad Badawi said.

Umno bodoh, takut sgt dgn Gerakan.
Potong ***, kasi makan anjing lagik baguss..

Tanpa Nama berkata...

Adoi..apa punya tahap pemahaman le korang ni. aku rasa budak sekolah pun paham. mcm mana korang ni xpaham2..mungkin jenis hati gelap kot.asyik nk ngumpat/ngata..last2 hampeh...

p/s:rakyat diperbodoh ke hangpa yang bodoh..