Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 10 September 2008

SERTAI UMNO KALI KE 3? MAHATHIR SETUJU DEMI KUKUHKAN PARTI – mStar

Tun Dr. Mahathir Mohamad yang keluar Umno empat bulan yang lalu telah melahirkan hasrat untuk kembali ke pangkuan parti itu dengan mengambil kira perkembangan-perkembangan semasa.

Ketika mendedahkan perkara itu di sini pagi ini, Naib Presiden Umno, Tan Sri Muhyididn Yassin berkata, Dr. Mahathir sendiri memberitahu beliau akan hasratnya untuk kembali ke Umno bagi membolehkannya memberikan pandangan dalam usaha mengukuhkan semula Umno dan Barisan Nasional (BN) berikutan pelbagai perkembangan tidak menggembirakan sejak akhir-akhir ini.

"Ya, saya bersetuju, katanya tetapi kemudian beliau menyatakan kebimbangan sama ada akan diterima semula oleh MajlisTertinggi
.

kah kah kah….. ya , saya setuju….. matilaaaa dolah dan kairi…. mana nak lari… si kuti dah nak masuk balik… kah kah kah.

ada satu idea… jeng... jeng... jeng…. ikut cara kuti dulu… datuk haron nak masuk… kuti buatsenyap….. hussein onn nak masuk…. kuti buat  senyap….. make donno je….kah kah kah
lagi best kalau dolah terus tido dan lupakan borang kuti…. after all dolah menang kaki tido...kah kah kah

kuti ni keluar masuk keluar masuk ni…… tak pancut pancut-pancut apa hal? …kah kah kah

14 ulasan:

AkunA berkata...

dia dah tua...x leh pancut dah...hahhaaaa....jantung pun dah bypass banyak kali...riso kalo klimaks kang leh kojol...

cucupakkasim berkata...

macam you cakap sebelum ni laa.., dia keluar tak ada sapa yang ikut even anak dia pun buat dekk.., kah..kah..kah..che det..che det..!!

Mankanan berkata...

Mahathir cuba nak jadi hero kononnya untuk menyelamatkan UMNO. Sudahlah Mahathir. Majlis Tertinggi UMNO entah terima atau tak keahlian semula beliau... Mahathir ni pun pandai berlakon juga, macam Anwar...

Stormbringer berkata...

cubo member member poie baco blog dio kek cek det! nak muntah den baco! ghamai boto penjilat menchighit mat det ni!

ado yang panggil ayahanda la, tun la den suspeck kek kau la... hai mcam2 oghang bangang panggil dio!

mmie berkata...

masuk... keluar x pancut2, mungkin tersumbat, kene buat 'bypass' nie... muahahaha...

kucingsiam berkata...

meow!

keluar masuk berulang kali tanpa berpancut alamatnya salahlah tempat tu.

manusia berpuasa, kucing tak perlu puasa! :D

hashim harris berkata...

Bro,

Apahal, negarawan tua ini, 360 degrees turn-masuk keluar-masuk keluar, tak ade kejo lain ke?

Dulu kena pecat oleh Tunku, kemudian UMNO di haramkam, lewpeih tu, tubuh Umno baru, keluar,masuk balik...dah kena Azhemer ko?

Tapi, memang dasar Pemimpin UMNO, suka keluar masuk Umno, tengok Tunku,Tun Hussein pun keluar masuk UMNO.


Tak apolah, PM flip-flop pun tentu terima, sebab kalu dia bersara atau digantikan oleh bang nuar, bolehlah dia keluar dari UMNO

Orait, Anwar pun dengar khabar nak masuk Umno balik sebab, parti keadilan rakyat akan di bubar sebab,tak submit financial report kek Suruhanjaya pertubuhan.Ialah Anwar nak report macamana dia dapat Rm3 billion ko?

Sampah berkata...

den sekolah tak tinggi

tapi setau den baru sekali jo orang tuo tu keluar UMNO(BARU).

camno pulak katu masuk dah nak tigo???

Sampah berkata...

den sekolah tak tinggi

tapi setau den baru sekali jo orang tuo tu keluar UMNO(BARU).

camno pulak katu masuk dah nak tigo???

Sampah berkata...

den sekolah tak tinggi

tapi setau den baru sekali jo orang tuo tu keluar UMNO(BARU).

camno pulak katu masuk dah nak tigo???

Tanpa Nama berkata...

ayaq dah kering la dah takdak sebab tuh takleh pancut dahhhhhh.dahhhhhh lamaaaaaa dahhhhhh......

Tanpa Nama berkata...

mahablur ni takde malu-kah, sapo jadi katak sekarang, si katak lompat sini sana nanti jangan lompat masuk jail pulak, kah kah kek kek kek, ni mamat father of mad mammak cow dung disease, kalau saya dollah ambik borang sikuti ini dan cuci buntut sendiri buang dalam jamban. gila ke dollah nak bagi masuk orang utk buang dia dari takhta, memang tepat kalau si kuti nanti dapat surat bertajuk,

Dengan dukacitanya di-maklumkan bahawa PERMOHONAN TUAN telah di batalkan sebab UMNO adalah parti melayu jati, dan telah didapati tuan adalah celup kuti, digelar mamak, pihak Umno berharap tuan tidak berkechil hati, pihak UMNO BOLIH RECOMEND TUAN kepada pihak dan persatuan sepatutnya iaitu KIMMA jikalau tuan perlukan surat sokongan. dengan itu di maklumkan tuan berjaya dengan usaha tuan, selamat sejahtera dan adious,bye-bye, good-bye, ESADM, (eat shit and die mamak).
sekelian terima kasih
khairi jamban-lu- aka din de beruk rembau.
ternampak tun menangis dan mengoyak surat tu macam mad cow mamak de PENANG.

KEH KEH KEH HAHAHAHAHAH
DULU DLM UMNO DIA TAK BOLIH BUAT APA PUN SEKARANG DIA NAK BUAT APA?
OOI mamak dah bersara, diam lah bersara buat apa nak buat sibuk, kan dah past expiry date, please destroy.

bon bin jol berkata...

woii! bloger Sampah......apa ni? sampai 3 kali buat sampah tak betul-betul ayat tu, katu katu katu
sampah hampeh! wakakakakakakak!

Tanpa Nama berkata...

Pancut...jangan tak pancut nanti kena batu karang. Kah kah kah