Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 11 September 2008

TIPU LAGI DAN TERUS TIPU


National Institute of Electoral Integrity (NIEI) yang berpusat di Kuala Lumpur telah menerima satu e-mail dari Taiwan Foundation For Democracy (TFD).

Menurut Mr. Bo Tedards jurucakap TFD, kementerian luar Taiwan telah mengeluarkan satu kenyataan resmi yang mengatakana bahawa Taiwan tidak ada menerima apa-apa lawatan rasmi dari ahli-ahli parlimen Malaysia.

Kenyataan ini dikeluarkan berikutan laporan ajensi-ajensi berita yang mengatakan satu kumpulan ahli parlimen Malaysia akan mengadakan lawatan sambil belajar ke Taiwan.


Kah kah kah….. woiit najib …. nak tipu sapa ni…..nak tipu ziana zain ke….kah kah kah…. nak tipu ziana zain pergilaaa ke port dickson …..kah kah kah…

9 ulasan:

abubakaromar berkata...

mano la agak eh diorang g bawak mp2 tuh tok isham oi..xdo kek taiwan haa..bung muktar dah ikat semuo yg ikut lawatan tuh..kek kutub gak eh..kahkahkah...

nan berkata...

saya bersumpah saya takkan tipu ziana zain...hehehehe..di port dickson...

Stormbringer berkata...

sodap agak eh bincek ZZ tu...
hmm...
untung amek amek janib zarak... tapi agak eh sodap laie bincek tarantula...

keh keh keh

Eh berkata...

Depa ni melawat negara Taiwan ka melawat Taiwan Massage Centre?

Kalau Taiwan Massage Centre atau Taiwan Rumah Urut pun lawatan sambil belajaq jugak..

Mungkin jugak pasai hanya Najib sorang yang pandai bab lawatan camni sebelum ni..jadi dia kena ajaq lagi dua tiga oghang untuk pandai ilmu ni...nak pi Port Diksen dah tadak yang sempoi kat sana...so lawatan ke Taiwan Massage Centre saja la..

Tanpa Nama berkata...

soalan : Siapakah kawan sejawatan dengan najib yg telah menggulingkan kerajaan dan menculik puteri raja?






jawapan : menteri fasola (menteri pertahanan)

Tanpa Nama berkata...

Z...a Z... & The Port Dicksons,
This was the new pop group Najib wanted to manage, as manager and promoter. He promised the lead singer that there was a very top top band in Port Dickson called the 'Port Dicksons', turned out the
"Port Dicksons" was actually in Najib's pants, dua bulat, satu tajam. But unknown to both of them, Najib"s General-manager at home,SHORT-2nd Slut had different ideas.
She wasn't having Najib have anything to do with the fruits of Miss ZZ AND HER TOP (or her bottom for that matter or the jangut at the bottom).
So like the saying goes the rest is history....
ZZ TOP by the way is an american rock band with long blond janguts,
can you imagine our local ZZ with her long curly jangut at the bottom. ^ ^
>>>>>>> ( 0_0 )
^
U

so so would have loved to see zz and najibs face when the door crashed open by the raiding paert.

divahantu berkata...

kalau taiwan nafikan ada terima bnbbc tu, aku rasa mesti bung m simpan diorang kat rumah panjang tengah hutan sarawak... dapatlah sorang sekor anak orangutan betina.. hihiiii

Tanpa Nama berkata...

kat penang ni ada Thae Wan Fitness Centre..ini massage punya tempat jugak looo

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Mane bleh depa tak tipu..

Ratib harian tue...

Banjir besar balik kang kat Johor klu depa tak wat mende ni hari2...