Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 11 September 2008

HOT! TERKINI! GEMPAR - KERAJAAN TARIK BALIK SEKATAN KE ATAS BLOG -

PUTRAJAYA 11 Sept. - Kerajaan tidak lagi mengenakan sekatan terhadap mana-mana laman web atau blog di negara ini.

Menteri Tenaga, Air dan Komunikasi Datuk Shaziman Abu Mansor berkata, keputusan itu dicapai pada mesyuarat kabinet semalam.

Arahan sekatan yang dikenakan terhadap mana-mana laman web atau blog sebelum ini, termasuk portal berita 'Malaysia Today' ditarik balik berkuat kuasa serta-merta,� katanya pada sidang akhbar di sini hari ini.


kah kah kah.... tak nak tarik cam na.... buat kerja bodoh.... tutup pun malaysia today masih on... kah kah kah...

ni macam nak hapuskan orang menyanyi ..... mana boleh stop stop.... kah kah kah.....ziana zain akan terus menyanyi di port dickson ..... kah kah kah

11 ulasan:

pancaroba berkata...

memang silap langkah lah kementerian Tenaga,Air dan Pos.walaupun dah tutup Malaysia Today namun masih dapat lagi beroperasi guna mirror site.

memang patut pon kerajaan tarik balik sekatan.buang masa dan tenaga semata-mata.tambahan lagi memburukkan imej kerajaan kerana dilabel sebagai menghalang hak bersuara.

Jarri berkata...

ape hal ziana zain menyanyi kat port dicksion. gua tak tau lah. kontroversi ke?

joe berkata...

kah kah kah..

depa ni buta tuli..akai tak dak..sebab tu bodoh sungguh..ilmu takdak, tapi nak memerintah..yang tau nak pelahap duit ja..

kah kah kah..pi blajaq course IT la dulu, baru buleh blok..tak pon pi stat blog..depa jeles nih..visitor kat warkahyassinuntukpeeM.com tak sampai 3 orang shari..tu pon yang tesesat ja..kalu tak, kah kah..0 la visitor dia..

blog hang len la..hot3 sentiasa..
kah kah..

Tanpa Nama berkata...

What do you expect from morons, you tutup itu kandang punya pintu, Tapi pagar itu bocor!!!!
THEY LOOKED SO BLOODY RIDICULUS, molon, bodoh, goblok, ...tolong tambah.....hahahahahahhaha

Tanpa Nama berkata...

Tarik balik kepala hangguk BN la!!!!

Sekarang nih nak masuk Malaysia-Today melalui http://mt.harapanmalaysia.com atau http://mt.m2day.org pun dah tak dapat.

Anjing betullah BN nih.... nih dah kes buat kenyataan positif di media, tapi dalam masa yang sama terus menekan dan menyekat demokrasi rakyat!!!!

Tanpa Nama berkata...

Dia tarik balik sekatan supaya kes dakwaan terhadap Pete jalan di mahkamah......

aburambairy berkata...

Tanya Mamat Najib le.

Tanpa Nama berkata...

Ziana Zain dulu bermukah dengan Najib kat Port Dickson. Tau ka bermukah? Bermukah = Beromen, Berendut-endut sayang

berus gigi berkata...

berita gempar! hampir kesemua gerombolan United Malays National Organization buta ICT. Pelik tapi benar. Sungguh gempar berita ini. Antara masalah utama yang dihadapi ialah menggelar monitor itu sebagai peti televisyen, takut dengan tikus, dan boleh dikatakan tidak tahu apa-apa pun. Perdana Menteri sangat sedih dengan perkembangan ini kerana tidak dapat menyaingi blog/laman web Pakatan Rakyat.

Tanpa Nama berkata...

"Ziana Zain dulu bermukah dengan Najib kat Port Dickson. Tau ka bermukah? Bermukah = Beromen, Berendut-endut sayang"

=====>
Kalau Najeeb beromen dgn Z.Z, adakah di masa yg sama, Rossemah beromen dgn A.Z (anuarzink)??

Sungguh misteri.. lagi misteri drpd 'misteri nusantara'!!



-kuasa kuda-

Jarri berkata...

oh?
bila pulak? tak tahu pon. ada video 3gp x? nak simpan dalam henset.