Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 11 September 2008

TERKINI ! PAS UNTUNG DR MAHATHIR MASUK SEMULA UMNO KATA NIK AZIZ

KOTA BAHARU, 11 Sept (Bernama) - Mursyidul Am Pas Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata hasrat Tun Dr Mahathir Mohamad untuk menyertai semula Umno akan memberi kelebihan kepada Pas dan Pakatan Rakyat kerana "Umno akan bergolak".

"Saya seronok dia (Dr Mahathir) timbul kacau bilau," katanya kepada pemberita di pejabatnya di sini hari ini
.

kah kah kah….. ini berita baik untuk seluruh umat malaysia…. kah kah kah.

kalau tok guru seronok….. kita seribu kali lagi seronok…..kah kah kah

woit….tukang kacau sudah sampai…..kah kah kah

19 ulasan:

nan berkata...

saya bersumpah saya takkan jadi tukang kacau..hehehehe

Tanpa Nama berkata...

jarang tok guru seronok, nangis je 18 tahun munajat..

Navy pencen

Pok Nik berkata...

pandangan Tok Guru Nik Aziz ni selari dengan telahan yang telah dibuat di www.pemudakemehe1.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

Tok Guru the best la!!!

anak menakan Nik Aziz berkata...

Hello bro,

You silap tafsirlah. Nik Aziz kata, untung PAS, TDM masuk semula ke UMNO, sebab YB-yb PAS telah bersetuju untuk menanggotai BN. Kemasukan semula TDM ke pangkuan UMNO akan memberikan suntikan baru untuk BN.

Yelah, PAS dah naik muak tunggu PKR, asyik sokong DAP je? Pas di anaktirikan. Haji Hadi pun apa kurang kalau dibandingkan dengan Nuar.


Kita tengok nanti, 16. 9 berlaku ke lompat katak?

Hang bebudak Kolej, takan tak kenal Nuar? You dulu nak balik Malaysia, dia tolong tak? Ada hantar passport macam KJ buat? Hang kan masuk Malaysia, lalu pintu belakang. Nuar buat tak kenal kat hang. (ingat tak?)

Hang buat ape nak heboh-heboh nak tolong dia, cari aje orang lain, Muhiyyudin kan okay? Kalau tak, kita serahkan pada Haji Hadi Awe. baru cool.

What say you, bro?

shahril berkata...

harap beno takde yb yg jadik cam aziz satar dalam satu citer tuh..duit..duit..duit..duit..sampe berbuke

Tanpa Nama berkata...

Umno..riwayatmu mcm DR.M..tunggu masa..

Farouk berkata...

Memang tak dinafikan, kemasukan semula Mahathir hanya mengundang kekecohan dan perpecahan di dalam UMNO. Beliau kononnya nak jadi hero nak selamatkan UMNO tapi sebenarnya nak mengacau serta memecahbelahkan UMNO. UMNO akan lebih teruk dan rosak jika beliau sertai semula. Umno harus menutup pintunya untuk manusia bernama Mahathir...

TJ berkata...

selain gelak baca posting en. hisham ni, aku juga gelak baca labels ... macam-macam dia bubuh MENANTU DOLAH LA ... NASI KANDAR la ... kah kahka ahaka aha

Tanpa Nama berkata...

Salam pembaca..

Dulu masa TDM keluar UMNO, dia kata mcm ni jg. Sekarang kata mcm ni jg. tak de pendirian ke.heheh...

p/s:
Seorg pemimpin Islam yg luhur xkan pernah terdetik dlm hatinya keseronokan apabila umat Islam berpecah/kacau-bilau.Tok guru ke hapa org ni..sesat2..

Tanpa Nama berkata...

Mungkin komen ku tadi xkan keluar utk tatapan..Tapi tidak mengapa..Ini mungkin kebebasan yg diwar-warkan oleh saudara2 sekalian.

Tanpa Nama berkata...

bukan main lagi tok guru kita ini.haha.jangan suka sangat,tok guru.takut nanti UMNO akan baham semula PAS nanti.

lagipun Mahathir masuk cuma sebagai ahli biasa saja.ahli biasa yang berpengaruh.namun kuasa bukan ditangan dia.

Tanpa Nama berkata...

Tun madey??? Kah-kah-kah

Tanpa Nama berkata...

Tun Madey ??? kah-kah-kah

ahmad i berkata...

woii umnonymous... apa lagi yang ko nak tunggu?... kalau tak puas hati, ikut budaya terkini korang:

Pegi cari gamba tok guru dan koyak2 sama itu kertas.

Tanpa Nama berkata...

Bro saya kena jawab balik comment si ANON-no-NAME

KEPERCAYAAN KEPADA TUHAN
Dia kata = ye betul,
JaWaPan saya =
Hadhari?, $$$$ ? KONTREK & PROJECK?

KESETIAAN KEPADA RAJA DAN NEGARA
Dia kata = mungkin betul,
JaWaPan saya = Sapo panggil YP AGUNG ... NATANG..binatang? bn trengganau apa jadi dengan kes itu, ada masuk jail tak.

KELUHURAN PERLEMBAGAAN
Dia kata = betul ke ni?
JaWaPan saya = Perlembagaan Persekutuan telah di 'ammended di-tukakan dan ubahsuaikan lebih dari 500 kali, tapi ada akta yang ditulis dlm Perlembagaan Persekutuan bahawa akta2 di dalam Perlembagaan Persekutuan tidak bolih di tukar atau di ubasuaikan, tetapi UMNO dan bn BUAT seSUKA HATI TUKAR menukar. dalam 51 tahun ada lebih dari 500 amendments. pertukaran- tapi kebetulannya, YANG TIDAK BOLIH DI-TUKAR, DI TUKARKAN.

(Perlembagaan America syarikat dari tahun 1776 hingga hari ini, ada kurang daripada 30 amendements (pertukaran) -Drafted by Thomas Jefferson between June 11 and June 28, 1776, There are currently twenty seven articles of amendment to the United States Constitution. The first ten of these were ratified simultaneously and are known as the "Bill of Rights")



KEDAULATAN UNDANG-UNDANG
Dia kata = dah tak betul dah sekarang..
JaWaPan saya =
Ada 3 jenis UNDANG2,
a) UNDANG2 UMNO & BN.. tak ada undang2, bolih buat suka hati.
c4 pun bolih. sod-o-mee pun bolih, minum arak raba bini orang pun bolih, Rasuah pun bolih, hasutan perkauman semua bolih, curi tanah bolih.
B) UNDANG2 rakyat, kita kena patuhi semua.
C) UNDANG2 HUTAN- Kalau tak suka muka awak, polis bolih buat sesuka hati, Pukul hingga mati pun bolih.

KESOPANAN DAN KESUSILAAN
Dia kata = ini memang tak betul & tak masuk akal!
Jawapan Saya = Najib keris, hishamudin keris, BERUK REMBAU, ORANG HUTAN Bung de dung Johnson CLAP, si adnan ceepaek pahang (ijok, johnson clap), Bocor, tutup satu mata jasin, KAW-KAW REMBAU (PP), BAKTI, AHMAD mad mamak cow pendatang- immigrant.
So who is dis-respecting the rukun negara, THE GOVERNMENT OF barisan najis or The RAKYAT, judge for yourselves.

Tanpa Nama berkata...

Tuan Hisham Rais,

Pada 2 atau 3 tahun dulu, tuan telah tulis bahawa ada seorang nenek Russia. Hari hari waktu senja, dia tunggu di tepi kubur seorang bermisai tebal (ia itu Stalin) kerana takut Stalin bangkit semula dari kubur.

Hari ini, begitu juga rakyat Malaysia takut Mahathir Kutty bangkit semula dari kubur nya dan rosakkan Malaysia. Kita takut dgn DRACULA KUTTY bangun dari kubur nya.

Dari,
Peminat Isham 2504

Tanpa Nama berkata...

saya bagi contoh kalau israil kacau bilau kan seronok kita, musuh kita akan lemah,amno adalah musuh islam,bolih diibarat kan golongan munafik.....

FaridShah berkata...

khas kpd 'tanpa nama 15:56',

Umat Islam berpecah ?
Benarkah umat Islam berpecah?
Betolkah yg berpecah itu umat Islam?
Org Islam benar ker?,
ke Islam hanya tertera pada ic/mykad ajer??

atau yg berpecah cuma sekelumit org melayu yg agungkan sgt kaum(assobiyah)..???

dalam kubur tak disoal samada kamu melayu atau bukan !!!