Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 11 September 2008

BERITA GEMPAR !!! PM TERKEJUT KENYATAAN MUHYIDDIN


PUTRAJAYA 11 Sept. - Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi hari ini terkejut dengan tindakan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mempersoalkan tarikh peralihan kuasa pucuk pimpinan tertinggi negara yang telah dipersetujui akan diadakan pada 2010.

``Saya terkejut kerana dia adalah sebahagian daripada ahli Kabinet saya,'' katanya kepada pemberita selepas mempengerusikan Mesyuarat Majlis Pelaksana Koridor Raya Multimedia (MSC) Malaysia di sini hari ini.

kah kah kah….. betullaaaa mamat dooolah ni kaki tidoooo….. baru sekarang dia terkejut… sluruh dunia dah tahu….kah kah kah

woit….mana hang pegi dolaaaah oooi…. hang tidok kat mana….celah mana hang tidoook…

kesian…. tak de orang bagi tau mamat ni…. yang dia nak kena sembelih oleh tim MMK – madey,muhidin dan ku li….. tolong habak laaa pada …tolong ceeeek…kah kah kah

19 ulasan:

master berkata...

Sudah lah Pak Lah. Bagi je kat Anwar..

Rakyat Malaysia akan memaafkan mu..

hehehehe

wrdboom berkata...

sementara tidoq-tidoq ayam ni masih ade time lagi nak betulkan, kalau dah tidoq terus hah time tu dah xde time, baru hang tau.

Dila berkata...

pantun dua kerat untuk dolah

sudah gaharu cendana pula,
sudah tahu terkejut pula

Tanpa Nama berkata...

tidur lagi molon!!!!!! rumah tengah bakar, orang ambil selimut dan kondom, lari keluar, dia masih tak perasaan, dollaaaaaah oi dollahhhhh rumah sedang bakarrrrrrr, tidoh lagi, 'do not disturb sign' still on his forehead,
molon....

Tanpa Nama berkata...

tidur lagi molon!!!!!! rumah tengah bakar, orang ambil selimut dan kondom, lari keluar, dia masih tak perasaan, dollaaaaaah oi dollahhhhh rumah sedang bakarrrrrrr, tidoh lagi, 'do not disturb sign' still on his forehead,
molon....

kucingsiam berkata...

meow~~

tetiba aku teringat tentang teori RAHMAN untuk menilik urutan PM Malaysia.

Banyak yang meneka N untuk Najib. kucingsiam nak tonjolkan cara lain melihat RAHMAN. Begini,

RAHMAN lengkapnya merujuk kepada Tunku Abdul Rahman; RA untuk Tun[Abdul] Razak; H untuk Hussein Onn; M untuk Mahathir dan last last AN untuk Anwar Ibrahim bagi melengkapkan pasangan RA di permulaan.

Haha apa macam! sama sama kita menunggu 16 September.

Kucing tak perlu berpuasa!

berus sabut berkata...

hmmm... sunggoh menggemparkan... zzzzzzZZZZZZZzzzz...kroih...kroih....hmmm... sunggoh menggemparkan...

Tanpa Nama berkata...

Pak Lah mujuk hang nak kena sakit jantung. Tidak pi dah......

Tanpa Nama berkata...

apa nak jadi, apa nak jadi, sampai sekarang pak lah terkejut lagi..

Tanpa Nama berkata...

menurut ejen kenit aku semua ini hanya sandiwara,pak dolah tamau jib donga naik dia mmg nak bg kat sedara dia anwar,anwar adalah sedara sebelah bapa dolah depa ada hubung kait kahklahkahkahkah,hangpa semua kena tipu.semua sandiwara.
mahyudin pun dr dulu org anwar,pokoknya skrg depa tamau jib donga naik.jib donga dulu pecacai che det skrg dah tak blh pakai.

politik,politik,semua mohhhhonnng.bro isham lu pun takleh nak analisis ka?ini fakta wa tak tipu.sandiwara ismail cincin besaq mmg dah dirancangkan.

sixfor berkata...

mimpi la posa2 ni nak dapat kerajaan baru, kesian aku tgk hangpa ni, kena tipu dengan drama melayu....

KING CAI berkata...

KAH KAH KAH!

bon bin jol berkata...

Pak Lah selalu lambat tahu perkara yg dah berlaku......relek Pak Lah, relekkkkk!! ZZZzzzzzz...

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah

Memang la Encik Dollah ni selalu mengantuk..
pasal malam-malam, dia tak tidor..
malam-malam dia duk panjat ataih perut Makcik Jean.

kuang kuang kuang.




-kuda hitam-

k.i berkata...

kalau banyak makan nasi kandaq memang kuat tidoqnya.
kalau kas2 banayk dalam kari, mesti lagi mari...hehehe.
bang isham mesti paham.

Tanpa Nama berkata...

Tuan Hisham Rais,

Pada 2 atau 3 tahun dulu, tuan telah tulis bahawa ada seorang nenek Russia. Hari hari waktu senja, dia tunggu di tepi kubur seorang bermisai tebal (iaitu Stalin) kerana takut Stalin bangkit semula dari kubur.

Hari ini, begitu juga rakyat Malaysia takut Mahathir Kutty bangkit semula dari kubur nya dan rosakkan Malaysia. Kita takut dgn DRACULA KUTTY bangun dari kubur nya.

Dari,

Peminat Isham 2504

Tanpa Nama berkata...

hang bagi KJ jadi PM la, biak yg lain2 melopong, barutau

idupAAb

suamikontraktorkelasf berkata...

kasi tarik ku li masuk pakatan rakyat..

Tanpa Nama berkata...

Ini semua paper dah edit statement sebenar Pak Lah..

Sepatutnye
“Saya terkejut (DARI TIDOQ) kerana sebagai sebahagian daripada ahli Kabinet saya...."