Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 5 September 2008

ORANG MUDA LARI LINTANG PUKANG BILA TENGOK UMNO

Kini krisis keyakinan melanda Pergerakan Pemuda UMNO bila generasi muda telah menampakkan sikap mereka tidak lagi menyokong Barisan Nasional (BN) dan UMNO semasa pilihan raya umum lalu dan terbaru semasa pilihan raya kecil Permatang Pauh 26 Ogos lepas.

Naib Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia Khairy Jamaluddin menegaskan BN/UMNO sedang berdepan dengan masalah besar iaitu penerimaan golongan muda.

Sambil mengakui suasana itu merupakan masalah masa depan Pemuda UMNO, Khairy berkata,"ramai dikalangan ahli pemuda atau umur pemuda tidak menyokong BN dan UMNO lagi, ianya menuntut satu perubahan."


Kah kah kah….. woit sini ada macam-macam idea cam na nak buat generasi muda sokong united malays national organisation:

1 – antar ke khutub utara suruh dia orang menjerih – malaysia boleh ! kah kah kah
2 – suruh dia orang buat ketupat terbesar untuk raya ni… kah kah kah
3 – suruh dia orang menongeng ramai-rami dan kentut sama-sama untuk buat rekod ….kah kah kah ( sapa terkincit kena rotan…. Kah kah kah )
4 – istiharkan ahli-ahli yang umur 50 tahun ke atas sebagai pemuda macam MB pahang…kah kah kah
5 – paksa dia orang sumpah laknat tujuh keturunan macam u cakap kat permatang pauh dulu …. sumpah untuk apa? Woit.... gua pun tak tahu laaaa…sumpah untuk apa..kah kah kah.

21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

woi best lah gua dah 55 thn nak join pemuda amno lah boleh duduk sebaris dgn puteri2...puteri2 amno gebu2 (mcm nori dan yg dr sabah dan baru kawin tuuu)tak mcm puteri reformasi kurus dan slim mcm nurul...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

woi nak join pemuda amno lah boleh duduk sebaris dgn putri2 amno ( puteri2 amno gebu2 mcm nori dan yg dr sabah dan baru kahwin dulu tuuu). Puteri refprmasi kurus/slim mcm Nurul Izah...kahh kah kah..

bin filem berkata...

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

takut dg 'lanun-lanun' penaik harga minyak.

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah..,KJ..KJ..dia ni memang mangkuk laa..dia pun tau yang dia tu laa masalah utama..apa apa hal pun aku rasa kau orang kena meeting dulu..(mcm biasa laa,meeting..meeting..meeting..mampus..!!)

Karipole berkata...

6. lu ngan pak mertua lu blah

Izwan berkata...

Golongan Muda mahukan revolusi..

Kami sudah boring dengan mereka tua-tua yang pathetic hati macam tahi..

Ptuuihhh Umno..

Tanpa Nama berkata...

boto la bro...ese tengok sapo yg dokek jo ngan UMNO ni mcm dokek ngan kang kung.....takdo selegho.....cubolah ghaso bayam ko,robung ko.....sapo nak dokek ngan UMNO ni....

Tanpa Nama berkata...

boto la bro...ese tengok sapo yg dokek jo ngan UMNO ni mcm dokek ngan kang kung.....takdo selegho.....cubolah ghaso bayam ko,robung ko.....sapo nak dokek ngan UMNO ni....

Tanpa Nama berkata...

Bang!

aku tak boleh la kalau tak bukak blog tukar-tiub tiap hari...ada saja yang aku nak wakakakak!

salute

ora koyay berkata...

buat ketupat terbesar pastu mkn ramai2 waktu mesyuarat pemuda UMNO hahaha.....orang x waras je yang join geng2 ni...hahhah Malaysia boleh

Tanpa Nama berkata...

sebagai org muda kami pun akan lari bila tgk umno..lari bukan kerana takut,lari kerana meluat..tgk muka KJ lagi meluat sangat-sangat.

Fiez berkata...

United Malay NO, memang utk orang tua2 kot...

Tanpa Nama berkata...

Cantiklah,!

Tanpa Nama berkata...

fulawek golongan muda-mudi sekarang ni mana tau apa pun. Orang mintak pangkah apa pun, buat saje. pak turut je. Kalau mintak pangkah juboq lembu pun, budak-budak ni buat. Selalu kena sogok dengan cerita Umno jahat. Mana ada akal nak fikir dah!

kepalobana berkata...

tapi pakatan rakyat kono ambik pondokatan macam umno - bawak budak 12 tahun poie miting cawangan - baru la tertanam raso cintokan parti dari kocik... tapi kalau buleh la budak baru lahir pun elok dibawak samo.. kang tak pasal2 umur dah 50 lobih baru nak betanding ketuo pemudo.

najib berkata...

aku memang nak ludah la muka dia ni..dia ni memang HARAM JADAH..

abahkau berkata...

wa rasa diaorg nak lantik tua kutuk tu jd K.pemuda UMNO sebab dia je yg berani tunjuk fuck kat parti lawan..
fuck la UMNO..aku pun berani

cakap-lepas berkata...

kah kah kah...

umno dah jadi mumia.nak tengok pun rasa goli.kah kah kah

wwww.cakap-lepas.blogspot.com

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

KLu dihulurkan duit,kami tak lari...

Satu karung guni kami tadahkan...

Minta join,JGN HARAP la wei...

Kah kah kah

Melela berkata...

sapa yg kata Puteri UMNO cun2 tu? porah! aku dah usha dah pd tiap2 pilihanraya, awek2 PR lagi cun la wei! cuma agak kurang ke depan atau keluar paper je, so populariti kurang la...itu la sebabnya la populariti nurul izzah je yg sapu bersih hehehe

Pemuda2 UMNO muka buragas, rempit, pekida, 3 calit, tak educated, samseng, hooligan, monyet2 ganas...bila tak dapat duit mengamuk...ini semua tak cool la bro! pemuda pemudi yg berotak tak kan lah join organisasi mcm ni bro