Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 5 September 2008

RAMLANG DIMINTA MOHON MAAF – Utusan Melayau

KUALA LUMPUR 4 Sept. - Pegawai Khas kepada Timbalan Perdana Menteri, Prof. Madya Khairil Annas Jusoh hari ini menuntut Imam Masjid Wilayah Persekutuan, Ramlang Porigi dan akhbar Suara Keadilan serta Siasah meminta maaf secara terbuka kepadanya.

Beliau berkata, tuntutan ini berhubung penyiaran kenyataan fitnah Ramlang di dua akhbar tersebut yang telah mengaitkannya sebagai orang yang mengatur dan menguruskan acara sumpah laknat bekas pembantu Datuk Seri Anwar Ibrahim, Mohd. Saiful Bukhari Azlan.


Kah kah kah….. seorang lagi profesor kang kung…. kah kah kah…. bila pulak kang kung ni jadi profesoor. Woit sapa ada pergi ke sintok sila tanya kang kung ni mengajar kat sana ke…… kah kah kah.

Maaf kan kami
Maaf kan kami
Maaf kan kami
Berapa kali nak minta maaaaf daaaaaa….. kah kah kah.

Sumpah I tak buat lagi……kah kah kah.

15 ulasan:

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Kah kah kah

Lagi2 Sintok

Kah kah kah

Sintok = pengeluar prof kang kung
(tapi tak sume la)

Kah kah kah

Anak Reformasi berkata...

yalah..... tetiba aje ada PROF MADYA pada nama DR KHAIRIL ANAS!!!


pelik bin ajaib!!!! dia buat research pasai bontot kot!!!!


kahkahkah... mari gelak sama2... kahkahkah.

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Satu lagi cadangan:

Tour de campus kat Sintok

atau

Jlan2 cari makan kat Rembau

atau

Adakan pertandingan cari bahan letupan kat Pekan

atau

Cari2 menantu kat Kepala Batas

Kah kah kah

Karipole berkata...

jalan terbaik adalah bermubahalah, jemput imam dari sintok jadi saksi. kah kah kah

Izwan berkata...

Mari kita bersumpah..

Hahahahahha...

Takut sumpah makan diri kot oit cik Prof. MAdya kang kung kang chua phu kang..

hahahahah

samdol berkata...

Siapa yg suruh budak kapiak Saipol buat sumpah dlm Mesjid?...hoiii !!

Sumpah guna Quran lak tu pegang tangan kiri...kuang ajaq budak ni..

Baca skript tangan kanan, lafaz sumpah salah sebutan lak tu...nampak sangat pengarah barua budak Saipol ni tak bagi cukup latihan *drama sumpah*,.. lagi satu aku tengok muka Saipol ni sadin ja waktu bersumpah...sah lah tu drama, bukan nya real....kui kui kui!

Bila lagi Saipol nak bersumpah? tunggu PRU 13 kot.......atau bila duit bayaran drama dah habis nanti...kui kui kui!!

uncle_abu berkata...

kah..kah..kah...iyo lak ai Tok Isham ha,diorang nih asik suruh org yo mintak maap..lom rayo laie la woi!!...kah..kah..kah..

zarin berkata...

agak-2 berapa saifool dibayar utk bersumpah hari tu?

Tanpa Nama berkata...

Kahkahkah, apa si Annas ini dah ada pangkat prof. madya ke? kangkung punya kah? hamba pernah hadiri "kuliah" si Annas ni ... bukannya ada apa ... suka sangat ingatkan kami yang dia lulusan OXFORD, yalah tu hebatlah kau Annas, budak OXFORD. Macam Khairy lah. Suka sangat si Annas lagak bahawa dia selalu muncul juara dalam debat sama org puteh.

prof. makdia berkata...

kah kah kah
research pakai bontot
atau tajuknya ?"The sodomizing practices in Malaysian Politics as role model for ASEAN nation in holistics manner"

tu belum tengok conference papers atau paper publication dia?
kah kah kah

mungkin tajuknya :"The Latent Keyforward Model in Sodomizing Practices among Gays in Malaysia", World Wide Web Sodomizing Conference 2008(WWWSC2008), Pasedena, Dead Sea, Sodom

rashid berkata...

ni bila masa lak Prof.Madya.patutnya Prof.Masya Khairil Annas Jusoh.ini mesti salah type atau salah sangka la ni.hahaha.

ada satu artikel jugak pasal Ramlang Porigi dan tidak kurang hangatnya juga.pada sesiapa yang nak baca boleh lah pergi ke laman abgMIE.

akhi berkata...

Saya baru jumpa Saudara Khairil Annas tahun lepas. Masa tu masih tak jadi Prof Madya. Saya tanya drebar dia. Dia ni buat kerja apa. Dia kata ada business IT. Tak dengar pulak jadi pensyarah universiti. Tup..tup dah dapat Prof. Madya. Universiti mana? Subjek apa? Selalunya nak jadi Prof. Madya adalah kajian dan banyak jasa pada universiti. Tapi dia ni... jasa kat universiti mana? Keliru saya. Kalau ada yang boleh jawab... sila tolong jawab.

naik pajero berkata...

kah kah Universiti Monggolia kot, research di bawah Prof. Shaari Ibu dalam bidang letupan C4 dalam bontot.

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Sedara akhi,

Saya ade jwpan tuk sedara..

Subjek: Macam mana nak jd kang kung kuat kelentong

UNiversiti: Universiti Kang Kung bin King Kong Malaysia (salah satu anak syarikat "Panji Keris Berkarat")

Kah kah kah

sintoque berkata...

Pak Isham,

Sintok tu tak salah... si kordi yg menjahanamkan UUM Sintok tu yg mereng. Saya keja carik makan kat sana. Kecik ati bila baca UUM Sintok yg jadi mangsa.

Berapa kerat je profesor kang kung kat UUM yg jadi tukang angguk si Kordi tu. Yang lain tu ok jer...