Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 5 September 2008

PEMECAH BERITA - HOT! HOT!

Kesemua 12 Ketua dan 11 Adun  United Malays National Organisation Pulau Pinang akan mengadakan sidang akhbar bersama.

Sidang akhbar ini akan bermula jam 3.30 petang ini di Menara United Malays National Organisation Pulau Pinang.

Mereka dijangka akan mengumumkan pendirian bersama tentang isu asal usul 'pendatang' dari pandangan sejarah United Malays National Organisation.

waktu sekarang: 3.20 ptg

9 ulasan:

adamyanpoyo berkata...

jangan2 diorang nak masok pakatan rakyat. mana lah tau kan.

Tanpa Nama berkata...

Tak ado tolo, yg bercakap sorang, yang nak nopih ee ghamai ghamai...

Eden.

amoker berkata...

Lah , bila election permatang pauh .. main dekat dengan kaum pendatang ini. Bila habis kalah, tunjuk muka sebenar. Alang alang pertahan kawan yang ditindas.

Kalau kawan diam , boleh bantu. Tapi kawan ini sangat action la

hafiz berkata...

ape-ape ajelah pendirian diaorang aku tak sikitpun nak tau. da memang bangsa umno ni rasis... tak perlu bincang ape2 lagi. mengaku jerlah... rasis-totok-kolot-kuno-bodo-belagak pandai-buta sejarah-tak malu= itulah umno. Kejijikan mereka sehingga ada ulama meletakkan ke tahap najis mughallazoh! mnakala ulama PAS pula telah terus mengkafirkan saja mereka ni hahahaha

cucupakkasim berkata...

apa tu bro..spy roti kapai kata mesyuarat perhubungan di tasek gelugor..u dapat silap info nie..kah..kah..kah..!!

geliketiak berkata...

Apa la korang ni... UMNO Pulau Pinang nak buat sidang akhbar pun nak kecoh ke? Kalau dah penyokong Anwar, memang macam tu...

Tanpa Nama berkata...

memang AMNO Pg sokong tu ahmad yg bodoh la...ni kan ular dlm satu sarang...tu azahar pun 1 traitor from PG...berani dia panggil centrel government stop all PG punya projects...ni Penang dia punya bapa/datuk punya kah...? tak malu tau...kalu saya saya sudah jump dari PG bridge already. ni akan memalukan keturunan dia...nasib baik dia tak ada di depan saya, kalu tidak..mesti bagi dia air liur...

Tanpa Nama berkata...

ahmad yg bodoh tu memang tak ada otak..kalu dia ada belajar sejarah...dia akan tau..kita melayu pun pendatang....org yg layak sekali cakap ni ialah org asli sini...cuma kami puak yg terbesar..tapi ni bukan maksud kita boleh kurang ajar...dia ni mungkin bukan keturunan kita yg tulen..sudah campur..that's why otak bukan fikir mcm manusia...bangsa lain cuma tak mau menyakitkan hati kita...u ingat mereka semua tak tau sejarah kah...sampai satu hari..org tak tahan cucuk kita..baru kita rasa sakit...berbaloi kah...? bodoh...saya rasa sedih dgn org mcm tu kat malaysia...sedih dgn dia..sedih dgn dia punya org tua..anak-2 dan cucu-cicit...kesian..semoga tuhan cepat menghukumkan dia...ada 1 org yg makan duit kat klang punya pun mati tiba-2...can you say, that was not the punishment from tuhan?

Tanpa Nama berkata...

pernah dgr cerita "katak di bawah tempurung" versi baru..?

Ni katak ingat dunia ni seluas kawasan dlm tempurung dan ingat dia saja maha kuasa di dlm tempurung ni..asyik-asyik nak halau hidupan-2 lain dlm tempurung ni..mana tau satu hari hidupan-2 lain tak boleh tahan lagi...terus hentam dia kuat-2...wahai si katak yg bodoh sombong....keturunan kami sudah ada di sini sebelum u punya nenek moyang bertelur di sini...u punya nenek moyang pun tak mungkin lahir secara spontan dlm tempurung ini....u juga pendatang...cuma u size besar sikit saja...sila jgn kurang ajar...baru semua boleh hidup bersama-sama dgn aman dan damai. FAHAM kah?