Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 5 September 2008

PEMECAH BERITA !!! HOT! TERKINI!

Back Bencher Barisan Nasional ( BNBBC) telah mendapat kelulusan mengadakan 'retreat' di luar negara mulai  7hb September hingga 19hb September 2008..

Penyertaaan para Yang Berhormat adalah wajib.

Semua mesti menghantar kopi muka hadapan passport selewatnya petang ini sebelum pejabat ditutup.

Kerjasama para YB amat-amat  di hargai. Jika ada apa-apa pertanyaan sila tanya Pengerusi atau Setiausha BNBBC. ( no talipon disertakan )

NOTA: ini adalah sms yang telah diterima dari seorang Yang Berhormat.

Apakah YB Barisan Nasional ingin dilarikan ke luar negara???

Berita akan menyusul.

14 ulasan:

mohd berkata...

bodoh ke apa bnbbc ni pun.bulan puasa nak pergi retreat apa kat overseas,retreat kat masjid or surau dah la,ingat tuhan.nak cari apa bulan puasa kat luar negara ni pun,tgk perempuan ke...

teropong kota berkata...

Takut lari ikut Pak Anwar. Hah-hah-hah!

Stormbringer berkata...

ha duit sapo dioghang pakai tu? duit den la tu... nak buek apo poie lua nogoghi tu? retreat kek kopih tak buleh ko? or poie ulu bondol, ado air tojon. sojuk la sket. dah paneh la menchighit dioghang tu. maybe nak laghi la tu takut di cokop dek budak nuar tu. kang kok menggelebeh lak suar dalam tu... tekincit! memang bangang la dioghang ni... bulan poso poie lua nogoghi, tak poso la tu, lopeh tu lu sana gua sini... buek maksiat! bini bawak tak yb oi? mano sodap bawak bini, kang tak dapek lak nak bokopit!

laghi la selagi buleh, lamo2 kau balik yo kek kampong den kek kopih tu!

Topengperak_Xinwugi berkata...

Dan lagi 1 aku baru dapat tau :

Semua MP BN... ditaja berbuka puasa di Las Vegas, pada 16 September... kedatangan DIWAJIBKAN jugak..!

Kah kah kah kah kah...

Phobia phobia phobia..!

http://www.perisik-rakyat.com/

Tanpa Nama berkata...

I think we should check on our Agong, too. The last time there was a crisis, wasn't HRH having a retreat in Langkawi?

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Sampai mcm tu punye fobia ke..

Haiya...

natrah berkata...

diorang ni kalau perabis duit n01
apasal tak buat dalam negara je??
lepas tu dok terpekik-terlolong kempen kat kita agar membuat program atau melawat didalam negara sendiri...ini tidak adil!!! (Kata P.Ramlee dlm 3 abdul)

Malaysia ni dah habis tempat2 menarik agaknya...atau kalau buat dlm Malaysia semangat diorang ni kurang terangsang...retreat konon, makan angin ler tew....atau shopping raya sekali....

apa punya tuuurrrr!!! (Pinjam ayat abang isyam)

Tanpa Nama berkata...

Saudara,

1. Rombongan macam ni tak pernah dibuat oleh BN sejak mereka wujud.

2. Kenapa tergesa-gesa sangat ni. Rombongan dalam negeri pun kena rancang dan ambil masa dua tiga minggu.

3. Pakai duit sipa ni ?

4. Kan ke sekarang ni bulan puasa ?
mana ada aktiviti macam ni di bulan puasa ?

maka:

Berilah apa alasan pun ia mengambarkan kegabraan BN

wassalam.
Adnan M

taici berkata...

Inilah penangan 16hb september spt mana pengistiharaan Malaysia Baru..

BN and the geng udah nak terkincit...

kah..kah..kah

Apa lagi MP BN semua, show your ball now to Pak Dol and Najib si mulut merah..

Kah..kah..kah

Tanpa Nama berkata...

As far as I am concerned, this is an attempt to prevent YBS from leaped frogging over to PR. Alternatively, it could be an effort to find out which YBS will cross over.

Tanpa Nama berkata...

Tukar Tiub memang hebat tetapi ianya lebih hebat dengan adanya tukang-tukang komen yang hebat-hebat ...

Bro Stormbringer ... lama dah tak dengar perkataan 'Kopih' tu ... kat Ulu Bendol hari tu, dia orang konon-konon nak bela anaconda kat situ tapi sebab tak reti pasal diet dan habitat ular tu ... mampus ular tu ... habih lagi duit den sebab projek tu mahal ...

Agak den, anaconda tu mati terperanjat sebab kat Malaysia ni ada yang kejap boleh jadi ular, kejap lagi boleh jadi orang ...

D'ayo

sani berkata...

Ni nak pegi "BERUNDUR" ni pakai duit belanja sapa ni...lama plak tu...brapa RMJUTA abis ni...apa yg nak diTAKUTkan...QUE SERA SERA je le brader YB...abis le duit negara cam ni...aku ingat DSAI patut buat byk-byk dateline camtu...gelabah depa...asyik "berUNDUR" le keja depa...

cucupakkasim berkata...

retreat ni ada kah macam meeting..??!...meeting la kot noe..?kah..kah.kah..meeting lagi...!!..meeting..jgn tak meeting..!

divahantu berkata...

tak pe... biar diorang tu berundur. masa tu lah DSAI boleh rampas kuasa tanpa pertumpahan darah. kah kah kah..... kita main mainan mereka....