Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 5 September 2008

PAC DI JANGA BINCANG ISU KERETAKAN – Berita Hairan

KUALA LUMPUR: Jawatankuasa Kira-Kira Wang Negara (PAC) dijangka membincangkan isu mengenai punca keretakan terbaru tiang rasuk jejambat Jalan Lingkaran Tengah 2 (MRR2) selepas Aidilfitri ini, selepas menerima laporan siasatan Jabatan Kerja Raya (JKR).

Pengerusi PAC, Datuk Seri Azmi Khalid, berkata walaupun JKR memberi jaminan laluan itu kini selamat diguna, punca keretakan terbaru pada 3 Ogos lalu perlu disiasat bagi memastikan siapa bertanggungjawab dan patut menanggung kos baik pulih.


Kah kah kah…. berapa ratus juta sudah lesap….. ini gudang rasuah….. nak tahu nama syarikat yang buat jalan ni…… kah kah kah … Bumi Highway…. Kah kah kah.

7 ulasan:

cucupakkasim berkata...

laa..dari hari kejadian sampai sekarang tak meeting lagi ka..?Jangan lupa meeting..!!kah..kah..kah..

Izwan berkata...

hahahahaha...

Lepas nih bukan setakat retak, silap2 anai-anai pun duk mengeget kat jambatan tuh..

hahahahahahahha...

yb4all berkata...

Saudara Isham

Isu keretakan ini satu isu yang sudah lama. Kita tahu kenapa masih tak dapat kenalpasti pihak yang bertanggungjawab. Sonang jo:

(1) tidak tahu makna tugas
(2) tidak tahu bertugas
(3) tidak mahu bertugas
(4) tidak suka bertugas
(5) tidak dibenar bertugas
(6) tidur
(7) tidur atas tugas
(8) tidurlah bawah jejantas!

Terima kasih.

kebun500 berkata...

kah kah..siasat la kalau dapat..kalau susah sgt kasi polis aje siasat lagi senang tak dapat apa apa..tiada kes..Bumi highway sapa towkey tu..

zarin berkata...

bumi highway dulu kalau tak silap kepunyaan Adi Lop, tp skrg tak tau la kompeni kroni mana bought over..

divahantu berkata...

Woit sedara...bukan jambatan je retak. jambanpun retak. bumbung parlimen retak. bn retak umno retak. melayu retak. muka pm dan tpm pun retak... itulah isunye...semua dah retak. kah kah kah...

tenggiling berkata...

mcm mana polis nak siasat..gi la buat repot jambatan kena liwat..baru la laju dorang gi siasat wakakakka