Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

PENGUMUMAN PENGUMUMAN

Untuk warga Kuala Lumpur sila pergi ke Merchant Square TROPICANA Petaling Jaya.

Ibu Pejabat Parti Keadilan Rakyat telah memasang lampu cahaya - KEADILAN - untuk count down PROJEK 3P

Satu P telah berjaya. Satu akan menyusul pada 27 Ogos apabila YB Anwar Ibrahim akan masuk Parlimen.

Di Bangunan itu akan ada cahaya KEADILAN untuk kita sama-sama mengira detik untuk Projek 3P.

25 ulasan:

AZAK - Sheffield berkata...

dogheh dogheh,

AZAK - Sheffield berkata...

bro, gua kat sini tak boleh nak kerja nak melayan lu punya update, jauh ni bang. Tapi aku rasa aku dapat tahu lagi cepat dari org Permatang Pauh.

fads berkata...

hambo outstation...kalo tak, layan ke sana...dari rumah di setapak indah ke petaling jaya

Farid Kuantan berkata...

sinar keadilan semakin menerangi rakyat malaysia.

Tanpa Nama berkata...

Alhamdulillah. Seronoknya rasa. Inilah saat yg ditunggu-tunggu. Semoga rakyat marhain lebih terbela. Allahuakbar 3X

ajipp berkata...

bro isham

mungkin anwar tak dapat angkat sumpah 27 august. BN akan delay kemasukan anwar ke parlimen selama sebulan

OfficeBoyTingkat4 berkata...

Moh kita yeopppppppp.............

megat dewa berkata...

27 Oktober nanti pula ada PESTA CAHAYA kat semua kuil dan rumah sahabat-sahabat kaum India.

Jongos berkata...

Jom gi sini..tengok tv web laporan by election Permatang Pauh live

www.razor.tv

www.ipglobal.tv

Jongos

Siti Mariam berkata...

Untuk semua rakyat yg menetang kezaliman

Sama-sama kita meraikan kemenangan DSAI.

Mailah ke blog bertaubah.....
www.amirul-hakimi.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

syabas..info ekspress tu..

mad berkata...

nak pegi.. tapi istri mengandung.. takda sapa nak jaga... tak pa ang pa pi laleklok...

Pewaris Reformasi berkata...

31 579 PKR
15 045 BN
89 AKIM

PENGUMUMAN LATEST

16 534 MAJORITI

Jongos berkata...

Jom gi sini..tengok tv web laporan by election Permatang Pauh live

www.razor.tv

www.ipglobal.tv

Jongos

donmny berkata...

TAHNIAH

setinggi tinggi tahniah kepada pemilik blog yang bertungkus lumus sepanjang pilihanraya ini. terutamanya kepada pemilik blog berikut:

"Tukar tiub | Aloha2 | edyes | perakexpress| perisik rakyat | mat comot | susan loone | asidburn | hijat@penang | al-banjari | wrlr | no2umno | anilnetto | kerabu bersuara | "

sehingga ada yang demam, hilang lap-top, tidur dimasjid.

terharu atas kesungguhan dan pengorbanan anda.

kak kiah berkata...

pantasssssss....bercahayalah malaysia dgn cahaya baru esok! yihaaaa!

helmi berkata...

DSAI menang di semua kawasan... muaahahaha... penat jeks NAJIB MONGOLIA turun P44, nasib baik tak kene LUDAH... apepun TAHNIAH DSAI, PKR dan PAKATAN RAKYAT...

Calipso berkata...

Tahniah sekali lagi Sham dan semua sekali warga Pakatan Rakyat...

PKR menang majoriti lebih 17K tapi blog ni 210K pengunjung pmtg pauh sahaja Sham, jangan tutup blog ni, teruskan dengan cerita2 lain...

TAHNIAH - REALISASIKAN PROJEK 3P

LNT berkata...

Rakyat Malaysia semakin matang berpolitik.....entah baik entah buruk fenomena sedemikian????

Harap2 kita bertanggungjawab terhadap segala keputusan yang kita ambil. Jika benar perjuangan kita berteraskan KEADILAN, maka kita harus buktikan.

Saya berharap PR akan menunaikan janji2nya untuk mewujudkan masyarkat yang adil. Dengan itu, sokongan yang rakyat berikan tidak akan menjadi sia2.

Saya penyokong PR...sekiranya dalam tempoh 5 tahun ini PR berperangai seperti BN sekarang...kita akan adakan reformasi semula...sehingga semua orang berpuas hati

cyber berkata...

JOm la woi...kite serbu sana..

Anwar sudah menang !! Malaysia menang..

www.novalife-network.blogspot.com

buddstar berkata...

Allhamdulillah..syukur kepada yang MAHA ESA ALLAH S.W.T dengan berkat DOA RAKYAT MALAYSIA DATUK SERI ANWAR IBRAHIM MENDAPAT KEJAYAAN MUTLAK MENEWASKAN MUSUH DURJANA YG PURA-PURA BAIK...TAKBIR!!!
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN DGN PENUH KESYUKURAN KEPADA SEMUA PELAYAR INTERNET...

Tanpa Nama berkata...

Hello brader,

Siapa nak tanam siapa? Mana dia? Cakap besar.

Saya tengok awak ni dok makan ke? Duk tukar tiub je. Ke dah makan gulai itek.

Anyway, good work. Taniah.

Topaz

alifreyes or berkata...

yahoo..

sheeba berkata...

Tahniah DSAI. Allahhuakbar.Kemenangan haq Allah dan Alhamdulillah Allah menyebelahi yg benar. Aduhai pak lah bagus gak hang turunkan harga minyak sebelum 1 sept ni. Kekonon nak meraih undi tetapi tipah tetipu bang.kah kah kah.Kalah terukkkk. Aduhai kesian ayah hang KJ.
Tq to HR atas info terkini.

Tankgo berkata...

Tahniah Buat Pengundi Permatang Pauh. Ternyata rakyat sana memang dah matang.DAN tahniah kerana telah menghantar otai (DSAI) ke parlimen dan Insyaalah ke Putrajaya. Terbukti BN sekarang dah tak boleh pakai..nyusahkan rakyat je..tak abih2 perabih beras aku.. Kami harap DSAI dan jentera akan terus merobek ke egoan UMNO dan Kuncu2 keparat semua. APA2 pun tahniah buat semua rakyat yang mengerti kepayahan hidup kat malaysia sekarang ini.

ALLAHUAKBAR !!