Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

PADANG TUANKU BAINUN

Keadaan di sini sangat tidak adil.

Berat sebelah.

Bahagian penyokong PKR sahaja yang penuh.

Sebelah lagi padang untuk penyokong BN kosong.

Boleh diisi kepada sesiapa yang berminat.

Sila hubungi KJ atau pun bilik gerakan 'puteri pink' segera.

22 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mendebarkan sungguh pr kali ni.cam menunggu bini nk bersalin.hahhaa

AZAK - Sheffield berkata...

panggil saifull booking seat

Tanpa Nama berkata...

Ini memng REAL joke! Haa Haa!

koi berkata...

hahaha...lawak2..best ar bro..carry on

mad berkata...

knp BE END harus berjuang sekiranya sudah tahu nasib diri sendiri..... RAKYAT SEMAKIN HAMPIRI MATLAMAT REFORMASI

Ravikumar berkata...

7:02 pm:

Anwar menang besar di kawasan kubu Arif, Seberang Jaya.

5,865 undi untuk Anwar manakala Arif dapat 1,977.


http://harismibrahim.wordpress.com/2008/08/26/bulletins-from-permatang-pauh-on-2682008/

Tanpa Nama berkata...

ada gambar lagi cantekkk laa bro

summer berkata...

kah kah kah..

tiada sesiapa yg berminat..

kah kah kah

^_^

mad berkata...

siapa nak isi... BE END perjuangan yang tiada kepastian... dah tau kalah.. rakyat dah tolak buat pe nak lawan... alhamdulillah... Malaysia Hak Rakyat!!!

IP80-Ruhihayat berkata...

Maka kita mau kan Anwar membawa Keadilan .

Tukar tiup di gantikan Tukar Tyre.

Tanpa Nama berkata...

Dah tau kalah, mana mereka nak isi. KJ boleh berkubur di sini. Hisham Keris terus berdiam diri....mungkin apabila PR ambil alih, dia nak lompat parti kot??? Kalau tak berbuat demikan, karier politiknya akan terkubur. Dia masih muda...sayang...tak dapat mencontohi bapanya.

labizzwkshop berkata...

bagi rm2juta pun masih lagi rasa jijik

Tanpa Nama berkata...

Bro, Padang yang kosong tu boleh buat upacara 'sumpah keramat' dan 'sumpah laknat'.

Tanpa Nama berkata...

Tubuh KJ menggeletar mendakap tangan bapa mentuanya yang sejuk....

"Bapak, aku tak mahu berkubur di padang Tuanku Bainun".

"Aku tau nak. Semasa di Oxford, ada tak mereka ajar anak cara menanam manusia di hadapan tempat pengiraaan undi?" Dolah bertanya.

"Tak ada pak. Mereka cuma ajar cara menyalak siang. Mereka suruh berteduh di tingkat 4 Putrajaya apabila menyalak." KJ dalam ketakutan.

"Tak apa nak, saya suruh Uncle Musa buat laporan tentang kekecohan di Permatang pauh. Pada masa yg sama saya suruh si Hisham Keris hunus keris utk mengingatkan pengundi Cina dan India".

"Pak, habis kita kali ini. KJ meraung.

"Biarpun tetap mati, saya akan pastikan semua orang mati ikut saya. Pak lah takkan mengalah".

Tanpa Nama berkata...

MasyaAllah!
Sampai begitu sekali?
P Ramlee kata: Kesiaannnnn......

samdol berkata...

KJ? Kera Jantan ke tu bro?...eksen lah dia cakap besar..ptuihhh !!

>;;;pooran;;;-- berkata...

Folks, I am watching the proceedings live on ipglobal.tv.

Azmin is reading out the votes per voting stations.

Its anywhere from 5:1 to 3:1 in DSAI favour!

Tanpa Nama berkata...

Hahaha dah tau kalah... takut kena kutuk dgn penyokong PKR kut.

Baru bacer kat Malaysia Today kerajaan bercadang untuk ambil tindakan terhadap komuniti blogger sebab kalau tak pantau habis BN.

Wahai beruk beruk BN lagi banyak bender ko buat untuk memantau pergerakan Rakyat Malaysia, lagi banyak rakyat malaysia yang akan hilang kepercayaan.

Mohd Ali Rustam berkata...

6.33 petang: Keputusan terkini:

- Pauh Jaya: KeADILan menang 413 undi

- Penanti: KeADILan menang 1605 undi

- Mukim 9 Tanah Liat: KeADILan menang 162 undi

- Taman Tun Hussien Onn: KeADILan menang 649 undi

- Kg. Cross Street: KeADILan menang 1234 undi

7.00 petang: Keputusan terkini:

- Penanti: KeADILan menang 1605 undi

- Mukim 9 Tanah Liat: KeADILan menang 162 undi

- Jalan Tuna, Seberang Jaya: KeADILan menang 625 undi

7.20 petang: Keputusan terkini:

- Telok Wang: KeADILang menang 28 undi (KeADILan tidak pernah menang di sini sejak 1999!)

Wak Arjun berkata...

hehehe!! Di mana Keadilan camni? Apa dah jadi kat dacing? Bila nak ditalkin kan?

lila berkata...

puteri pink tak cukup getah la brader. cik siti lagi mantap.

;)

Tanpa Nama berkata...

bro luper nak letak tag line untuk kj. . .. khairy jamaluddin name manje KJ