Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

RASMI

ANWAR IBRAHIM 31195

ARIF SHAH 15524

HANAFI MAMAT 92

MAJORITI 15671

24 ulasan:

eZna berkata...

Allhamdulillah. Allahu Akbar. Sesungguhnya yang hak telah kembali! Allahu Akbar

ezna berkata...

Allhamdulillah. Allahu Akbar. Sesungguhnya yang hak telah kembali! Allahu Akbar

chong berkata...

??? how come the majority decrease by 2000+
and why Anwar votes decrease too???


anyway, hopefully everything will run smoothly afterward.

Tanpa Nama berkata...

alhamdulillah

Tanpa Nama berkata...

alhamdulillah..allahuakbar 3X

justice prevails..evil vanished

the dawn of new malaysia

merdeka 3X

ganusokmo

Tanpa Nama berkata...

Pak Lah ICU!! Najib bergegas pulang ke KL, Khairi tak dibenarkan berjmpa dengan Pak Lah..Tolong sebarkan.. Sama-sama baca yassin segera.

matdie berkata...

O du schöner Westerwald !!

Oh the beutiful Le Mango Field!

as YB Zul said; The End Bee End!!

SAHABAT berkata...

terima kasih bos, liputan anda lebih merupakan media alternatif, dari jam 8 malam saya tunggu punya tunggu depan TV, mentang-mentang DSAI menang, satu berita pun tak muncul di TV, seolah-olah tidak ada apa berlaku dalam negara, seolah-olah hari ini hari cuti super-umum yang tiada pilihanraya...

SEMOGA ALLAH MELINDUNGI MEREKA YANG BERSABAR

kaninchen berkata...

so apa citer saiful? bala dah datang....hahaha

Tanpa Nama berkata...

syukur..tahniah untuk semua
cabaran lagi hebat di hadapan..

mzaidi.com berkata...

Alhamdulillah..... Segala penat lelah kita telah berhasil....

zarin berkata...

syukur alhamdulillah, tahniah DS atas kemenangan di PP, Parlimen dan seterusnya PUTRAJAYA ..
syabas bro Isham atas laporan terkini dan breaking news..viva..bravo...Syukur..

buddstar berkata...

tengok astro awani bincang pasal pilihan kecil dsai dah confirm menang majoriti tetapi di perlekehkan oleh ahli panel yg berat sebelah..bodoh bangat..masih tak nak mengaku dsai menang besar..kenapa la agaknya..bodoh sekali lagi..kelakar!!

Tanpa Nama berkata...

Pelik!!! Yang keluar mengundi 38k, mcm mana anwar dpt 31k ++, bn 15k ++, jumlah dah lebih 47k

Mat 3 kupang berkata...

mejoriti lebih dari jumlah undi BN. Kalau BN letak dua calun kemudian combined undi pun Kalah jugak..apa raa.

Samuel Goh Kim Eng berkata...

The real work begins after the election is over
So make sure there'll be enough resources for important matters to cover
To do it, rather than just say it, like a faithful lover
And earn the respect of being a genuine political mover

(C) Samuel Goh Kim Eng - 260808
http://MotivationInMotion.bogspot.com
Tue. 26th Aug. 2008.

Tanpa Nama berkata...

the rakyat has spoken.

awangnoi berkata...

BE END..

ummi najwan berkata...

Alhamdulillah........akhirnya dengan izin Allah kebenaran telah kembali....
keputusan yg amat dinantikan.
Allahu Akbar 3x

Tanpa Nama berkata...

Salam... Alhamdulillah atas kemenangan. tapi aku musykil sket ngan jumlah undi. Jumlah berdaftar +- 59000. jumlah yang turun mengundi 65% out of 59000 = +-38000. Undi Anwar + Undi Ameno + undi Ahkim = 31195 + 15524 + 92 = 46811! Emm..cam ada yang tak kene je...

acheng berkata...

mlm ni saiful akan mengalami bengkak ponggong yg melampau,

en.najib tidurnya akan dibelai2 oleh hantu athantuya, dan

bro tajol sejurus bangun pg keesokannya akan menyengih tanpa henti dan hilang ingatn serta tngannya melambai2 bak ratu mlaysia.

zamrar berkata...

Salam, nampaknya spr pun main politik jugak bila umum yg keluar mengundi sekitar 65% bila pusat mengundi ditutup, bila keluar result >80% keluar rupa-rupanya, dan satu lg bila be end kalah, lama lah nak tunggu pengumuman rasmi

Tanpa Nama berkata...

Laungan MERDEKA tahun ini lebih bermakna dari yg telah dilafazkan 51 tahun yg lalu..SALUTE kpd angkatan pejuang2 lampau..PKMM API AWAS PKM etc...

kalawangi berkata...

alhamdulillah dan tahniah kepada DSAI....

bilo pulak uncle hisham nak lawan dato' rais @ dato' yunus a.k.a. apak di Jolobu?...