Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

BERITA SEDIH

Sepanjang jalan di Permatang Pauh suasana sedih dapat dilihat.

Saya sukar untuk menemui kereta atau motorsikal yang mengibarkan bendera BN.

Paling susah untuk mencari bendera AKIM.

Cuma terdapat sejemput Mat Motor yang mengibarkan bendera BN.

Majoritinya budak-budak baru nak baligh.

27 ulasan:

:: Aku :: berkata...

ahahah...

ingatkan apa laa yg sedih sangat tu

labizzwkshop berkata...

kasihannya..dua tiga bulan lagi mungkin akan pupus dan bendera bn hanya di muzium

Tanpa Nama berkata...

petanda baik buat DSAI..

labizzwkshop berkata...

kasihannya..dua tiga bulan lagi mungkin akan pupus dan bendera bn hanya di muzium

melnikov berkata...

hoho..bdk mcm tu bg je rm5,bleh buat mcm2..

Uwais berkata...

takbir!!! dengar citer lepas menang ada perarakan dari permatang pauh sampai ke putrajaya...

Tanpa Nama berkata...

KUBURKAN BN, KUBURKAN NAJIB DAN SI-TOYOLNYA!!!!! HIDUP DSAI, LAWAN TETAP LAWANNNNNNNNNNN, JANGAN BAGI CHANCE.

Tanpa Nama berkata...

salam,
lawak la bro hisham...
kekekeke

zarin berkata...

walaupon harga minyak naik, tapi rakyat kita cukup makan - kata menteri sabirit cheeken..

Tanpa Nama berkata...

hahaha.. kelakar laa ko sham

Tanpa Nama berkata...

salam,
lawak la lu bro

KeLoLo berkata...

Teringat suasana lepas matahari terbenam hari PRU12 di Gombak. Suasana yang sama...Sedih jugak. Uhuk...uhuk...uhuk...

Harapnya suasana sedih ini berpanjangan dan berkekalan...

rusydi berkata...

apodaa..buat suspen jer

rusydi berkata...

apoddaa..buat suspen jerr

Meet Uncle Usin berkata...

Bro Hisam, kasi can la budak-budak suruhan barisan najis tu buat over time...jgn kacau depa....kalau terserempak ngan depa, korek idung depan depa sebagai tanda sokongan.... peeet peet petttt..

rusydi berkata...

apodaaa..buat suspen jerr

megat dewa berkata...

Bukan apa, kilang dah tak mau buat bendera lg untuk BN, sebab ada rekod buruk tak mau bayar hutang ...

Tanpa Nama berkata...

BN dah tau dia kalah tu....Yang budak2 bawak bendera BN itu pun dibayar duit askrim. Lepas ni, bulu BN pun tak nampak....buat apa susahkan diri sokong BN, baik berteduh di rumaheh

wugiwug berkata...

biasala tu siapa Ketua diorang?..Ulno kan....labizzwkshop di muzium benar2

koi berkata...

sedih..sedih..

suki berkata...

BRO i must say even after reading your postings dari jelebu on mt this has been a classic tukar tiub. gua saluta you tq.

lina berkata...

masa utk berdoa dan bertawakkal...
moga pkr mendapat kemenangan majoriti mutlak...

Pewaris Reformasi berkata...

rugi space simpan di muzium..letak je dalam rak kat rumah GPMS

samdol berkata...

lebih baik bendera2 hantu itu di lenyapkan saja di Pematang Pauh, buat semak mata memandang dacing tak cukup timbang BN

yoshz berkata...

Haha. Budak baru baligh mesti baru pecah suara. Mesti lawak dengar suara mereka bertempik2..

samdol berkata...

bro, bendera AKIM mmg payah nak jumpa sbb sikit jer.. lagi pun semua dah dihantar kat Taliban buat jubah dan serban...keh keh keh !!

aus berkata...

Berita sedihnya si bahlol Say Fool termakan sumpah, jubo die kena terkena kanser. berdarah-darah menitik dalam spender die. bongok bin mangkok ayon RM30 juta punya pasal maruah tergadai,maknya pulak si menatang beghok Tun Daim Zainuddin kasi RM10 juta. hhmmm ntahlah parents ngan anak 2x5 sama-sama kita doakan semoga dilaknati Allah menatang Say fool n da family. Allah yal 'anakum ya mal'uniiin( maki arab )