Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

SARANG HANTU DIKESAN

Tempat persembunyian hantu-hantu pilihanraya telah dikesan.

UiTM Seberang Jaya telah menjadi lokasi persembunyian hantu-hantu.

Sila perhatikan individu dan kenderaan yang keluar masuk.

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Patut lah marah sakan dengan cadangan UiTM nak open 10%

madie berkata...

Halang pengundi hantu....jangan biar kan mereka terlepas. masuk kan dalam botol..

thanks bro..

samdol berkata...

adoi laaa sarang hantu dah jumpa dahhh !!....dekat sekolah Politeknik lak ada tak bro? dia dekat jer ngan UITM.

Pewaris Reformasi berkata...

Sepatutnya TS Khalid cadangkan "UiTM buka untuk 10% pengundi hantu"..

-muez_dot- berkata...

ape langkah diambil halng pengundi hantu??

zainul berkata...

seperti biasa UiTM di dipergunakan lagi dan lagi untuk kepentingan UMNO & BN. Siswa-siswi UiTM, sedar la sikit oi..

Ikrak berkata...

Langkak sepatut diambil untuk halang pegundi hantu ia lah kita mesti hapuskan regim BN-UMNO daripada bumi ini untuk selama nya sampai DOOMSDAY!!!!

Junaidi Asmara berkata...

saya student UiTM S.Alam..
on today's battle, im on the Anwar side.
But come on people, be professional, dont link the 10% deal dengan hal hari ini.
Apa yang BN buat mmg salah, tapi jgn kaitkan dgn UiTM.
Kita semua tahu siapa dalang sebenar.
Insyaallah, Anwar will win, BIG TIME!!!