Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

GEMPAR

TUKARTIUB DOT BLOGSPOT DOT COM

DENGAN INI MENGISYTIHARKAN

ANWAR IBRAHIM TELAH PUN MENANG

DI PARLIMEN PERMATANG PAUH P44.

38 ulasan:

radenjowo berkata...

Tahniah bro .... terima kaseh dengan lapuran Tuan ... Salam

mofirha berkata...

Agak2 apa la KJ (kera jinak) tu nak ckp nnti..

Tahniah DSAI....

Tanpa Nama berkata...

TAHNIAH ANWAR IBRAHIM!!!!!!!
HADIAH MERDEKA PALING BAIK UNTUK RAKYAT MALAYSIA!!!!

TAHNIAH TUKAR TIUB KERANA JASA ANDA MEMBERIKAN LIPUTAN TERKINI....JASAMU TIDAK AKAN DILUPAI MASYARAKAT INTERNET MALAYSIA.....

Danielle_Corleone berkata...

YAAAAAAA!!!!!! Kita menang!!!

Saudagarmadu berkata...

Tahniah Rakyat Permatang Pauh..Reformasi 3x..

Terimakasih Bro.kerana laporan yg paling terkini di dunia

mai berkata...

alhamdulillah, thank bro. sy mengikuti ur blog dr pagi td. sampai sekarang. syukur pada-Mu YA ALLAH

Hakim berkata...

Takbir
Kita rakyat menang
TV3 diam aja...why? why?
hihihi

www.amirul-hakimi.blogspot.com

mad berkata...

TAKBIR>>> REFORMASI>>>> aku dah agak dah dari perut mak aku pun dah tau keputusan nih...@@@!!!

Skuad Dun Batu Caves berkata...

Tahniah DSAI dan terima kasih bebanyak pada tukartiub kerana sentiasa memberi info yg terkini dan sensai... tabik spring 8 juta kali.

dari skuaddunbatucaves.blogspot.com

amerul berkata...

alhamdulillah!!yay!!! harapan baru baru rakyat malaysia

wak parit berkata...

ko nak balik camna nanti syam?..naik bas ke tumpang member?...

kirim salam sayang kat napi mamat..

Tanpa Nama berkata...

bodoh punya isham...
BeEnd la menang...
har har har...
lawak maghrib 26 Ogos 2008..
aku benci koooo!!!

Tanpa Nama berkata...

KITA NAK TENGOK DSAI TIBAI BN KAU KAU DGN MAJORITI BESARRR, BARU LENGKAP HAHAHA.

Hakim berkata...

Kemenangan untuk yang dizalimi

www.amirul-hakimi.blogspot.com
sila lawatlah blog saya dan bagi komen2.
kita kan sama2 kawan

Orang Melaka berkata...

ALLAH HU AKHBAR!!!
REFORMASI!!!

wugiwug berkata...

alhdlh.. second step pulak...all the best bro.hisham...kopok lekor+nasi dagang bau bau cafe memang sedap...haha

Tanpa Nama berkata...

memang dah di jangka keputusannya akan jadi berat sebelah gini....berat undi untuk DSAI hahahahahahha kita tunggu angkat sumpah esok.....

Tanpa Nama berkata...

ALHAMDULILLAH! REFORMASI REFORMASI REFORMASI!!!

kakju berkata...

Led by DSAI, I hereby pledge my love and honour to this country, and to the continuous betterment of every Malaysian, regardless of race and religion.

We can now hail 31 August as truly our INDEPENDENCE DAY!!!

Tanpa Nama berkata...

Alhamdulillah syukur atas kemenangan abangku Anwar. Tahniah pengundi2 Permatang Pauh kerana anda semua telah matang berfikir.

Takbir. Allahuakbar

hakimi berkata...

Kemenangan DSAI amat bermakna untuk kita semua
Saya mewakili kawan2 dari markas Sungai Gelugor mengucapkan tahniah untuk DSAI
Bersedia melakukan perubahan kearah kesejahteraan dan perpaduan ummah

www.lagusempoi.blogspot.com
lagu raya 30 akan upload minggu ni

zarin berkata...

wahai TV3 suku yg durjana, kenapa membisu seribu kata?

LNT berkata...

Tak perlu gempar, dah tahu dah sebelum pilihan raya lagi. Yang saya kesian ialah wakil AKIM tu...macam tak ada penyokong aje.

DSAI, lepas sidang akhbar cepat2 balik rumah...tidur awal. Esok awal pagi contact Pandikar Amin, bagi angkat sumpah menjadi Ahli Parlimen Permatang Pauh secepat mungkin.

Kalau pandikar Amin enggan berbuat demikian, DSAI terajang dia guna Silat Gayong. kalau tak berani, Tiam Chua yang tinggi lampai dan hensem itu tolong dengan kung fu.

Tak sangka si Pandikar Amin juga berat sebelah orangnya.

Hoi, orang Sabah....tengoklah apa Pandikar Amin telah buat!!!!

ejal berkata...

reformasi!!!!!
n bro hisham tukartiup eh,bkn keris!!!..ur the best reformist..
dgn tukartiup,xda kebenaran,melainkan kebenaran belaka....
nnti kita shoping brg runcit di kedai minang yg terletak di c.kit...huhu...tp menjelang tgh mlm ler...

simpang4sgudangkelang berkata...

selain dsai mencatat sejarah baru MY tuan tanah ni juga ada dlm liputan sejarah itu untuk genarasi akan dtg sebagai detik awal sejarah kemerdekaan MY dr Rejim Be ends.

Lila berkata...

hebat sungguh pakatan rakyat!

lakonan SAY-FOOL tidak mendapat sambutan hangat di kubu rakyat.

YEAAAAY!

Epi berkata...

"hasta la victoria siempre"

daTOK berkata...

menteri umno umum sumpah lahanat difatwakan perlu dibuat selepas proses perundangan...

macam nak pekena si seepool pulak dah!!!

ima ibrahim berkata...

Alhamdulillah, Allahu akbar!!!
Congratulations to DSAI.
Congratulations to us all.
Now i am no longer ashamed to be a malay.

helmi berkata...

tv3 menyiarkan drama insiden di pengundian permatang pauh, tahniah polis kerana melakukan lakonan dengan baik macam aksi 'gerak khas'... harap dapat gambar dari helicopter polis sepanjang pengundian permatang pauh... TAHNIAH DSAI... x sabar tgk DS di parlimen... bila belanjawan diumumkan, tolonglaaa jangan naik cukai ROKOK.... dah x tahan daaa....

helmi berkata...

kalau saye x silap calon AKIM tu adalah backup DSAI, kot klu2 DS x dibenar bertanding bagi kawasan P44, biasala B-end kan problem maker... macam2 helah lakhnat diorg nie... kat parlimen pun ade drama DNA... B-end kepanasan...

Tanpa Nama berkata...

hoi..aku nak ckp kat hangpa tv3 suku yg celupar sgt..awat hang dok diam..hawaq betoi hangpa ni...mentang2 hang kontrol semua tv,tv3,tv7,tv8,tv9 dan tv tv lain yg sama waktu dgn nya....tv1 dgn tv2 jgn cerita la celuparnya..mak oi,bukan main lg hebatnya....buat fitnah terer betol...hangpa igt hangpa tu baik sgt ke??lain kali kalau nk mengata org tgk la diri sendiri tu,bersih ke tak...ni tak,mengata dulang paku serpih,dok ngta kat org hangpa yg paling lebih dari segala hal...lepas ni hangpa tau la,hukum karma dah sampai....baru padan muka hangpa..ni barulah boleh dikata kan 'SURE HEBOH" satu malaysia...!!!!!!!!!!

samdol berkata...

bro Isham lagi menang besar semalam aku tengok blog status dia baru 90,000 pengunjung.

mlm ni dah 200,000 lebih...fuyooo !
tahniah bro tukar-tiub...eh bro tukar tiub bawah tu berapa kali sehari ek?....ehekss !!

Tanpa Nama berkata...

pendikar amin mulia bagus kau tukar nama pendikar kandur.. bikin malu urang sabah saja.. suwey punya urang

Tanpa Nama berkata...

Tahniah DSAI, jgn lupa tunaikan janji nak bersumpah lak ye..Wassalam

Tanpa Nama berkata...

TAHNIAH DSAI!!! Jangan lupa tunaikan janji nak bersumpah lak ye...wassalam

Tanpa Nama berkata...

Tahniah DSAI...suara rakyat memang power..Good job for tukar tiub...teruskan dgan info yang telus...dah bosan dgn berita2 yang tak betul nie..

Tanpa Nama berkata...

Setinggi-tahniah dan syabas teman ucapkan kpd bang hisham atas maklumat terkini dan kpd sumer pemangkah era cyber! Mengkome telah membuktikan kuasa rakyat di P44. Syabas sekali due kali da berkali-kali untuk mengkome yg tue dan mude. Dari stat keputusan diterime sampe le ke suboh snie bibio teman senyum sampe ke telinge mengingatkan brape banyok diut dah di taborkan oleh Najib Altantuya bagi membeli hati pengundi P44 nu. die ingat kuase rakyat bole di main dgn duit macam die hulo kat si RosLAN alaKASIM takSELAMAT and the geng ke? mintak mahap memanyok ler nak dihabokan...