Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

YB GOBALA - TERKINI

Ketika membuat laporan polis tentang bas yang membawa pengundi hantu YB Gobala telah ditahan.
Beliau dan 2 anaknya serta seorang petugas telah dikasari dan dipukul oleh pihak polis.
Mereka kini masih lagi ditahan di lokap.
Ketua Polis Pulau Pinang telah membenarkan bas yang penuh dengan penumpang itu beredar.
Bas itu keluar dari Permatang Pauh tanpa sebarang siasatan dibuat ke atas para penumpangnya.

13 ulasan:

labizzwkshop berkata...

polis tu yang hantu

Tanpa Nama berkata...

apa cerita pulis-pulis ni? dah kalah pun nk sukung BN lg ke?

Jahaya berkata...

aku harap kita pakat2 doakan YB Gobala sekeluarga..Mereka yang mampu tolong kat sana tu..segeralah usahakan apa yang patut..tak adil rasanya takde siasatan langsung..maybe sebab takde police report ke?

aku_acer berkata...

Tgok NightLine Td (TV3)?
Mcm Taik.....
Nampak Sgt Taik Be End...
Kalau Be End Yg Menang Sure Kecoh...
Nie Dua Kerat Je Cerita Pematang Pauh Dah Tukar Cerita Lain...

Tanpa Nama berkata...

Please help YB Gobala now. He is in police lockup while the rest is celebrating.

lila berkata...

jahatla tangkap orang tak bersalah, hantu dilepaskan pulak.

teruk la polis ni.

melayu_sedar berkata...

harap dsai jenguk2lah yb gobala tue,dia wat sume tue tuk dsai jugak.....

zarin berkata...

simpati pada yb gobala, semoga semuanya selamat.

TV 3 suku mmg bias, tahu la nasib dia lepas ni...

Tanpa Nama berkata...

kat logo tu ada nama tuhan dan nabi..
kalau orang tukar logo sikit marah pulak!

insomniac berkata...

pengundi hantu. polis pulak corrupt. apa mau jadi daa

Tanpa Nama berkata...

polis yang bengis sangat tu dan asyik nak bantai org tu hadapkan aje kat mahkamah bila Anwar jadi PM,Baru diorg tahu ingat diorg tu bagusssss sangat..

raktamrittika berkata...

SALAM.

KORANG TAK HERAN KE MACAMANA BOLEH KELUAR JUMLAH 65% DARIPADA (+-) 59000 TU JADI OVER 47000??

SEPATUTNYA CUMA 38000++…KAN?

KALAU CAMTU..DSAI DAPAT 31195 UNDI.
MAKNANYA ARIFF SEPATUTNYA DAPAT KURANG DARI 7000 SHJ.

MACAMANA DIORANG KIRA?..SPR TU LA..MATEMATIK DIA MACAMANA?

Tanpa Nama berkata...

gobala nih dalam parlimen pun nampak macam orang kurang siuman. kat luar lebih-lebih lagi la macam orang tak bertamadun.

FC