Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

STOP PRESS

Abaikan laporan lanjutan waktu mengundi.

Sumber tidak boleh dipakai.

Proses berjalan seperti biasa.

Keadaan terkawal.

Waktu mengundi tidak dilanjutkan. MAAF.

21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tuan Hisam...saya dapat lapuran YB Gobala di pukul teruk di dalam balai polis Seberang jaya....FRU sedang provoke budak budak PKR..benar atau tidak. Tolong confirmkan. TQ

melnikov berkata...

semua dh abes..apa lak pasni ye??

Ravikumar berkata...

Tidaaaaaaaaaaakkkkkkkkk........... pakcik saya pekerja kilang dia tak sempat undi lagiiiii!

Tanpa Nama berkata...

kekekeke saspen ajer.tak semena-mena spr kena sumpah td muakakaka

aMan berkata...

Maaf diterima Tan Sri Sham yang mulia, bagaimana laporan mengatakan najib di baling botol air? Najib ni kuat main air..

Tanpa Nama berkata...

hayaaaa..... buat suspen aje....
ape2 pun tabik buat bro

Tanpa Nama berkata...

Tak apa, kesilapan ini biasa aje. Thanks byk2 kerana memuatkan berita terkini yang lebih laju dari SMS. Bro Isham kalau bertanding, kita akan support 100%. Walaupun tahu BN akan kalah tapi, laporan yang mendebarkan dari blog ini membuat saya tertarik hati.

Tanpa Nama berkata...

Bro Isham, ini mesti kerja pencacai-pencacai Barisan Najis menyebarkan berita-berita tak betul... Kasi potong kapara depa!

megat dewa berkata...

Ni mesti org BN yang kirim berita tu. Tolong kirim salam kpd dia...

Yo Bro berkata...

yo bro, wassup man! jgn la men cite gempak camni, leh kena kencing manis gua! sykur la tak dilanjutkan. Jgn dengar kabar angin, apatah lagi kabar yang berangin. sahkan dulu, pastu baru lapor.

Tanpa Nama berkata...

time ni la sumber x boleh pakai!!!! so bagai mana sumber2 sebelum ni? boleh pakai ke ?b

Tanpa Nama berkata...

Tuan Isam MC kay kay... tolong sahkan berita pasal YB Gobala kena belasah dek FRU...

melnikov berkata...

Caya la..berita hairan online pun tak sepantas ini..good job bro!!

:: Aku :: berkata...

ish btul ke ni..??

"Tuan Hisam...saya dapat lapuran YB Gobala di pukul teruk di dalam balai polis Seberang jaya....FRU sedang provoke budak budak PKR..benar atau tidak. Tolong confirmkan. TQ.
August 26, 2008 5:17 PM"

tolong sah kan...

lina berkata...

elek.. elek.. jgn kelam kabut..
kita minum dulu!

chunli berkata...

wokeh uncle isham.. tengkiu shooo much atas updates! smuge projek 3p jd kenyataan. yeeha!

Tanpa Nama berkata...

It's okay Isham. Biasalah. Laporan terkini kalau nak tunggu betul2 sahih sumbernya dari mana, akan ambik masa.Dah jadi tak terkini pulak. Ni blog bukan news kat tv atau radio tu. Yg penting tanggungjawab utk betulkan apa yang silap tu.

Thanks for your great effort,Isham.

PEKIDA PINK berkata...

Tolong conpemkan cerita kepala Najis Razak Al Port Dick Son kena baling botol air...kesian kat budak botak berbibir pink tu..jambu gitu.....nanti mamat yang baling tu kena C4 baru tahu.....apa-apa pun hancur Be End!!

Khairi berkata...

InsyaAllah kalau angka sekarang kekal, kita akan beroleh kemenangan dan jalan ke putrajaya terbuka untuk dsai..

gua balik dulu.. peace all PR supporters..

we support truth, we learn to revise it everytime we find the next level of knowledge..

PR support Allah, kita sapot PR. BN support Allah kita sapot BN.

tapi mcm tak jer.. :p

From.. Ahli PAS seumur hidup..

Ilalliqa'

aMan berkata...

Tan Sri Sham yang mulia dimana?
saya mencari dalam GPS saya..
hujan di Kuala Lumpur..
kalau sejuk hisaplah rokok SAAT
saya akan hantarkan KFC KL melalui sms :)
jgn mare ye..terusakn kemaskini berita pecah ini, saya telah mempromosikan blog ini kepada rakan2 YM saya..saya cuma nak cari iklan penaja blog ini..saya nak iklankan muka saya boleh?

samdol berkata...

takpe bro, berita kat Utusan Melayu lagi sengaja disilapkan demi
kepentingan UMNO/BN menipu rakyat.