Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

TERKINI

Hujan telah pun mulai berhenti.

Tetapi jumlah yang keluar mengundi masih lagi rendah.

KERTAS UNDI

Di Kampung Pelet terdapat satu aduan daripada pengundi.

Kertas undi untuk kotak Anwar Ibrahim telah disapu dengan lilin.

Pengundi sukar untuk memangkah PKR.

17 ulasan:

VoidDance berkata...

Kalaulah blog ni boleh buat posting macam orang berchatting di IRC, agaknya setiap saat tuan akan update ye...

mungkin boleh usaha cari teknologi sebegitu; live feed.

teruskan.

Tanpa Nama berkata...

SAMA SEPERTI P/RAYA KECIL PENGKALAN PASIR 2004. PETUGAS PKR KENA BERHATI-HATI

SAHABAT berkata...

Minta Tuan Update berita sekerap yang boleh, kami di KL ingin mengetahui berita terkini dari Tuan

Terima kasih

lila berkata...

ish ish ish..
Barisan Najis memang kejam.

Tanpa Nama berkata...

betul ke BN sedang kalah di kebanyakan saluran? Dah mula kira ke?

samdol bin bonjol berkata...

isskkk !...ada aje kerja jahat UMNO/BN nih..tak abis2 jahatnya pastu apalak kata siNajib nak kaber kes nih...sumpah jgn tak sumpah esok mati jadi sesumpah....

Tanpa Nama berkata...

Salam Tuan,
Dah memang dasar putar belit @ putar alam, ada saja idea puak-puak ni nak menipu.

pak hassan berkata...

Ameno akan guna mcm-2 tektik kotor utk menghalang DSAI ke parlimen.

labizzwkshop berkata...

makin terserlah pembohongan bee end
apuskan mereka dan sekutu mereka!!!!

Tanpa Nama berkata...

Dari jemapoh ke manchester...
Dari permatang pauh ke parlimen???

Tanpa Nama berkata...

BRAVO FOR PR!!

Tanpa Nama berkata...

terimakasih bro isyam antar berita yg latest..kita sudah menang sebenarnya

MAHAGURU58 berkata...

Assalamualaikum Brader Hisham!

Jutaan terimakasih dari kami yang berada jauh dari Permatang Pauh.

Laporan terkini brader memang saya baca setiap kali terluang untuk mendapatkan info terkini dari sana.

Saya tak kuasa nak tgk laporan media massa perdana kerana hanya melapor berita memperleceh Pakatan Rakyat!

Tuanhamba melakukan usaha ini dengan ikhlas demi melaporkan berita sahih dan yang kami boleh mempercayai!

Jasa baik tuan dan bloggers lain disana tetap kami hargai!

Semoga Allah SWT membalas jasa baik tuan.

Salam seperjuangan dari hamba di ibunegara.

Tanpa Nama berkata...

Kurang ajar kertas undian disapu wax, ya.
Nanti Allah wax-kan muka-muka mereka yang bersekongkol!

Syabas Brader Sham kerana berkorban masa dan tenaga untuk memberi berita mutakhir.

wugiwug berkata...

celaka..masih lagie pikiran batu kayu....

Tanpa Nama berkata...

syabas kpd bro.sham
dan terimakasih bnyk2 di atas updated news dari PP.saya di KL sentiasa mengikuti perkembangan pilihanraya hari ni.
Semoga DSAI mendapat kemenangan besar di PP44.

chong berkata...

Kertas undi untuk kotak Anwar Ibrahim telah disapu dengan lilin

wow... only the true evil can think of that.