Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

D - DAY

D - Day telah sampai pagi ini. Semua berjalan lancar. Projek 3P diteruskan lagi.
Warga Permatang Pauh selamat mengundi.


Warga Malaysia menunggu dengan tenang.

D-Day 26 Ogos 2008 adalah permulaan perubahan untuk kita semua.

22 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hi Isham, Thank for your comment for this D'Day. Tak sabar rasanya nak tahu apa resultnya...

Zaini76

BERITA PARLIMEN KUALA SELANGOR P096 berkata...

saya nampak kali ini semua bloggers satu hati, dan saya harap juga pimpinan politik menghargai peranan para bloggers di Malaysia ini sebagai suara alternatif, lebih percaya bloggers dari MSM.

Hidup Bloggers

mofirha berkata...

BMW... Best Men Win.... HAHAHA!

rahman berkata...

semoga KEADILAN akan di tegakkan!!! Hidup KEADILAN!!

Wilson Wang berkata...

REFORMASI!

Truckster berkata...

bro kalo bleh buat live.....kronologi hari pembuangan undi.....

Tok Moh berkata...

Alo..Sham Bangun la tido cepat sikit..update blog engkau...

justice4all berkata...

Salam Bro,

Jika ada perkembangan menarik sepanjang pengundian hari ini, minta update ya..

InshaALLAH, kemenangan secara total kepada DSAI kami doakan drp kami di Melaka ini.

labizzwkshop berkata...

semoga segala2nya berjalan lancar

Tanpa Nama berkata...

Isham, warung gulai itik bukak ke ini hari?

Tanpa Nama berkata...

Thank you for the updates. Really appreciate your dedication.

yb4all

Laxmana berkata...

Salam...

Bro isham, tulun update slalu... especially for today...

Jemuan berkata...

Saya dlm perjalanan ke Seberang Jaya dari arah sebelah Pulau.Begitu juga dengan Ayah saya yang sedang menuju ke Pematang Pasir bersama-sama rakan seperjuangannya..

Semoga Harapan Baru untuk Malaysia akan menjelma pada malam ini.Dan jangan lupa bahawa tahun ini kita akan RAYA awal sebelum berpuasa..

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum bro...

Ndak sabar rasa mahu tau berita TERKINI, YANG TERKINI DAN YANG PALINGTERLINI... mana bro ni? dah jam berapa belom ada..DSAI dah mengundi ke blum?

Salam REFORMASI DARI ANAK WATAN SABAH

Tanpa Nama berkata...

Salam bro Isham,
Pada hari D-Day ni itik2 cuti nak mengundi so takde gulai itik..bro kena tahan dulu kalau nak nangis biar habis mengundi......ahaksss!!
Reformasi !
abgdin

pak hassan berkata...

tak sabar nak tgk najib jd bekas TPM

hafiz berkata...

D-Day telahpun tiba...keputusan awal telahpun didapati. Persatuan Bomoh Melayu berkata, Anwar akan terduduk kerana terkejut dengan undi majoriti yang amat luar biasa kepadanya manakala tilikan yang dibuat kepada BN, pada tengahari ini kira2 jam 2. Peraih undi BN akan bertukar kepada peraih undi PKR! Selamat mengundi Permatang Pauh!!!

Tanpa Nama berkata...

salam bro..
bangun tido cepat sikit..kami tak sabar tunggu catatan terkini saudara. walaupun saya dok berdekatan p. pauh tapi petang nanti baru ada kesempatan meninjau keadaan di sana.

kaparinye berkata...

mana berita terkini ni. bangun la bang!

haha!

Tanpa Nama berkata...

isham...dah pukul 11pagi dah ni..cepatlah kasi update perkembangan di permatang pauh nun...
boleh je kitorang baca kat blog/web lain, tp kitorang lagi suka baca kat sini..

InsyaAllah, malam ni kita TUKAR TIUB..

Sham - perakman berkata...

Bravooooo!!!! Selamat Mengundi!!!

Pastikan BN tersungkur sebelum loceng penamat berbunyi. Pastikan Anwar memberi pukulan KO kepada BN!!!

DR SURESH berkata...

Thanks a lot guys for keeping us informed thru your blogs,esp for people like me and other friends who could only watch this electrfying drama unfold from thousands of miles away from home.

People of PP,go out in full force and give a record majority for Anwar.Vote for justice,vote for peace,vote for honesty,vote for equality and vote for the love of our country.God bless.