Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

ANWAR TANGKAP HANTU

Calon PKR Anwar Ibrahim bersama dengan penyokongnya telah menangkap "hantu".

Kejadian berlaku di Mengkuang Titi.

Keadaan agak tegang di sana.

PEKIDA a.k.a geng adik beradik juga berada di sana untuk memanaskan keadaan.

Penduduk kampung nampaknya lebih "matang" daripada PEKIDA untuk mengawal suasana.

18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

wahai sahabat-sahabatku,
jangan sampai keris berlaga keris...
tidak manis di pandang org.

:: Aku :: berkata...

biasalaa PEKIDA...lebih sudu dari kuah...

mad berkata...

pekida... petuih.. boneka BADAWI padang pasir... samseng K.J (ketua jahil)

Tanpa Nama berkata...

PAKIDA ni hebat sgt ke? atau ramai jer dia berani,,, Khari Jamaluddin pun org pakida yg mengekori beliau,,,, Betuyl x Bro Isham???

Tanpa Nama berkata...

we, the people of Sarawak, thank you for your updates from Pematang Pauh.

Jimbo berkata...

Opposition leader Anwar Ibrahim's PKR said today its exit polls indicate he has won 61 percent of the votes in a by-election expected to return him to parliament.

If the turnout is about 80 percent, this will translate into about 28,000 votes for Anwar against Arif's 18,000, with a majority of around 10,000.

http://www.malaysiakini.com/news/88609

wugiwug berkata...

nie dah dekat ending nie..makin dub dab dub dab jantung pam darah ke kepala nie...

itik serati macam mana hari nie?..

Megat Dewa berkata...

Kepada warga Permatang Pauh yg ada bela itek. Harap dapat sembelih n buat kenduri gulai itek untuk saudara kita ni. Dia byk berjasa kpd kami di perantauan...

netpreneur berkata...

Hati2 `Ghostbuster PKR'! Sekarang dia orang tengah angkut hantu-hantu melalui kereta persendirian! Bas-bas yang ditahan itu adalah untuk mengalihkan tumpuan! Tu sebab masa dilanjutkan sampai pukul 6.00pm!

netpreneur berkata...

Ambil perhatian `Ghosbuster PKR/PP`! Sekarang dia org tgh angkut hantu-hantu melalui kereta persendirian! Bas-bas ditahan itu adalah untuk mengalaih tumpuan! Tu sebab masa dilanjutkan sampai pukul 6 ptg

Tanpa Nama berkata...

Pergi mati sama PEKIDA

Pertubuhan melayu rasict jual agama nak cari pengaruh...samseng taik anjing...

Tanpa Nama berkata...

PEKIDA? Hakktuiih!

hasri berkata...

Aiyoh!!! Mengapa tak ada orang ambik video and upload kat YouTube???

Janganlah bagi peluang untuk MSM menafikan.

Sekarang banyak yg ada cameraphone kan??

Tanpa Nama berkata...

PEKIDA = my ass

mimie berkata...

PEKIDA jangan tunjuk hebat la... menang sorak je korang... abg ngah long honggah ko... kaki pau... sudahlahh... elok tukar PEKIDA jadi PEKIPAU (persatuan Kaki PAU)... jangan ko jadi anjing BN... muahahaha... wahai ayahanda tolong ambil serius perkara nie, kapal UMNO dah nak karam, elok cari pelampung.... muahahaha

acip berkata...

semangat asal pertubuhan pekida pada mulanya adalah dari golongan berhaluan kiri,contohnye ayahanda pak long burung hantu yg terkenal dikalangan pekida sekarang asalnye adalah spy kepada pihak komunis di kedah,tempat dia kat tikam batu,tak caya tanya 3 line kedah.tapi dia mati tahun 2004 kalo tak silap.mendapat gelaran burung hantu dari situ.banyak sign2 language yg digunakan oleh ahli pekida adalah dari pihak komunis yg bergerila dalam hutan,contohnye apabila komunis dtg meminta sumbangan makanan maka mereka akan menggunakan gaya 'tempang komunis' sebagai sign language,sekarang ahli pekida mnggunakan gaya tu utk pau kedai2 mkn dan gerai2 burger,hakikatnye yg merka pau tu bangsa melayu jugak..kah..kah..kah..!semangat nasionalis dulu lar yg inspire pertubuhan pekida sekarang tetapi dibajai dgn semangat "hidup melayu oleh umno".ni di surahkan dari seorang gedebe yg aku kenal yg mengaku megenali rapat rashid maidin di perkampungan komunis di thailand tu.dia gedebe meniaga beras,ulang alik thailand.try2 ler selidik,mane tahu surah sahih ke yg aku dgr tu.

Tanpa Nama berkata...

biasa pakida katakan semuanye betul ,melayu sama melayu nak belaga,bkn nak ckp besarlah 5 org pakida mabuk todi berdepan dgn aku seorang,so kena teruk jugak aku, 5 hemtam 1, gajah pun cair, tapi aku puas hati jugak 2 diantaranya patah tangganya aku tibai dgn besi yang aku ambil tepi jalan,silapnye bukan besar pun aku terlangar moto honda cup cabuk dia aje.

Tanpa Nama berkata...

biasa pakida katakan semuanye betul ,melayu sama melayu nak belaga,bkn nak ckp besarlah 5 org pakida mabuk todi berdepan dgn aku seorang,so kena teruk jugak aku, 5 hemtam 1, gajah pun cair, tapi aku puas hati jugak 2 diantaranya patah tangganya aku tibai dgn besi yang aku ambil tepi jalan,silapnye bukan besar pun aku terlangar moto honda cup cabuk dia aje.