Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

HANTU DALAM KERETA

Beberapa kenderaan pengundi hantu telah dikesan;

WRH252

WHH252

WHH3819

WBN620

MBE8675

WCH3975

WHR5689

WBG8675

Siapakah tuan punya kereta dan siapakah penumpangnya?

15 ulasan:

irsha berkata...

bravo tuan... setakat ni dah menang dengan majority banyak?... Ya Allah kau menangkanlah PKR demi perubahan dan kesejahteraan ummat.

madie berkata...

uikss.... angkara siapa tu bro... ini lah BeEnd..guna tektik kotor... buat.. teruskan buat liputan bro..u r the best bro.

SALAM REFORMASI DARI SABAH

ik berkata...

It's time to call the Ghostbusters bang Isham.

mad berkata...

haa hantu ga-LAH BADAW

promis berkata...

untuk bergulat dengan idea, wacana dan gagasan islam progresif, sila lawati: http://www.progresifislam.blogspot.com

madie berkata...

salam Bro...
teruskan beri liputan terkini dan lagi panas.... bongkar tektik kotor BeEnd kepada semua Rakyat malaysia yg tercinta


Salam...

Tanpa Nama berkata...

untuk bergulat dengan idea, wacana dan gagasan progresif, sila lawati: http://www.progresifislam.blogspot.com

Tok Pawang berkata...

Hantu,jembalang,puaka,orang halus makin nampaknyer muncul.ni tak lh jadi ni.meh ramai-ramai kat area-area hot ni tangkap hantu masuk dalam botol.

samdol berkata...

bro isham, dlm banyak2 kereta isi hantu tu mesti ada sorang bomoh hantu lerr..... yg dok buat pengundi nampak dacing apek-candu jer..

boyam berkata...

giler bes blog ni,updated in minutes!! cayalaaaaaa

koi berkata...

tahniah bro..kita dah menang.

pak hassan berkata...

Hamid Albar membentang kan rang undang undang DNA ketika pilihanraya di Permatang Pauh. Kesempatan ini di ambil ketika Pembangkang tiada di Parlimen kerana hadir ke lokasi pilihanraya dimana ianya akan mudah di luluskan dengan undian besar

ANTISODOMY berkata...

Tahniah atas kemenangan DSAI,.tapi tak bermakna DSAI tidak melakukan perbuatan terkutuk tu

ANTISODOMY berkata...

Hya ada 2 kemungkinan kenapa saiful sggup bersumpah laknat:-
1) Diupah wang berjuta oleh juak UMNO demi mematikan karier politik DSAI,.
2) Peristiwa tersebut benar2 berlaku,.
Klu saya saiful, sya xsggup terima wlau ratusan juta demi bakal isteri,bakal anak2 yg akan lahir(insyaallah)dan seterusnya bakal anak cucu-cicit keturunan sya nanti,.

Klu saya ayah/mak saiful,.sya akan berkata "epoi,..langkah mayat ayah/mak dulu klu epoi nak bersumpah semata-mata krn duit,.."

Bgi sya cuma ada satu saja kemungkinan lain,..shbat2 fikirlah sendiri,..jgn krn kebencian kita yg melampau terhdp UMNO,maka kita sggup terima sesiapa shja,.wassalam

Tanpa Nama berkata...

Eden ado yo poie jongok jongok kek Kubang Somang, Permatang Pauh. Ado la duo tigo tompek laie.

Nombo keto Den WJH 5*** (tidak tersenarai dalam list kereta hantu. Den kagum dongan petugeh petugeh PKR. Kuek kojo, tak ado yang culeh e...

Den cubo yo tanyo dongan bahaso Kelumpo, "Bro, kat mana ada Dato Seri?" Cool yo dio orang ni jawap, tak do nak ganeh ganeh do...

Patut bona la PKR monang!