Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

BERITA GEMPAR

Kampung Pelet celebrating now.

Barisan Nasional already "tutup kedai".

11 ulasan:

:: Aku :: berkata...

kui kui kui...

aku mimpi DSAI menang semalam...camner tu..?? cam btul je mimpi tu...

aku ingatkan btul, tengok2 dah terjaga...subuh plaks tu :-\ mmm cam best je ending dia :D eheheh

insyaAllah DSAI menang and rakyat senang...

wugiwug berkata...

haha..sambil layan tukar tiub sambil dengar sigur ros staralfur...

Koi berkata...

kretek smoke breake dulu bro...ujan kt kl pun dah berenti ni.

master berkata...

Barisan Nasional patut letakkan kekalahan ini pada Pak Lah. Dia tiada semangat perjuangan langsung. Kalau mengikut Malaysia-Today, dia sudah balik KL pun. Apa punya pemimpin ini? Ada dia bagi sokongan kepada BN Permatang Pauh?

Disini aku bagi credit kat Najib sebab dia berhempas pulas berjuang untuk Barisan Nasional, bukan macam Pak Lah. Najib bersabar menghadapi ujian, cacian dan tohmahan selama 10 hari berkempen. Syabas. Kesimpulannya, padan muka Barisan Nasional.

mad berkata...

yee haaa.... MENANG BESAR NI KAWAN

LNT berkata...

Bagus, BN dah mula Buruk Nasib. Jangan je tutup kedai, kan baik jika tutup parti UMNO. Kami yang kini berada di JEPUN menyokong sepenuhnya PR

Tanpa Nama berkata...

kena gantung gambar lain pulak kat ofis ler esok....

melnikov berkata...

to Koi: layan kretek bersama kopi o kaw mmg lyn nih.

dut berkata...

haha aku plak sambil layan Sigur Ros - Suð í eyrum

Farid Kuantan berkata...

kalau dsai menang aku belanja kau isham char kue tiaw kg pelet dan gulai itek.

Nostradamus berkata...

“Victory Cries” After Permatang Pauh By-Election.
“Laungan-Laungan Kemenangan” Selepas Pilihanraya Kecil di Permatang Pauh.

“Merdeka! Merdeka! Merdeka! Merdeka! Merdeka! Merdeka! Merdeka!”

“Hail! Man of Honour” walks again in the Corridors of Power

Posted at http://patek1472.wordpress.com