Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

BERITA BARU SAMPAI

Waktu mengundi akan dilanjutkan sehingga ke pukul 6 petang.

35 ulasan:

joe berkata...

Ini dah main kotor ni.

Fazrul Shahril berkata...

Salam Tuan,

Doakan semuanya selamat...

Amin..

zainul berkata...

tunggu bas tak datang-datang kot...

Budak Bangi berkata...

Celaka punya SPR!!Sukati je lanjutkan masa mengundi..mcam diaorang buat kat Selangor aritu..Cepat PRotes!!Geng PR cepat jaga depan pintu pagar..tutup trus!!

chunli berkata...

jadik ke nak lanjutkan? S/U SPR kata khabar angin jaa tuuu..

aMan berkata...

apo sampai kol 6 ptg, Tan Sri Sham(bukan keris)yang mulia saya nak tanya sempat lagi ke saya sampai mengundi ni...saya nak pangkah Tan Sri Sham..saya dari jemapoh nak gi permatang pauh tiket tak ado

OfficeBoyTingkat4 berkata...

biar betul sham?....ni pakai undang2 bukit mana ni?

azman berkata...

keluar menyokong + memangkah yg benar..

:: Aku :: berkata...

mmm...sengaja nak tunggu pengundi hantu dilepaskan ke..??

or nak bykkan percentage org turun mengundi..??

planta berkata...

memang dah main kotor nih

Tanpa Nama berkata...

ait ajaib...peraturan leh ubah dala mase 24 jam...yang lain dulu jenuh berbahas kat parlimen...
ajaib....macam Jin Super Power da...

:: Aku :: berkata...

ye ke lanjut..??

ni dari malaysia kini...http://www.malaysiakini.com/news/88608

"Setiausaha Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Datuk Kamaruzaman Mohd Noor juga menafikan ia melanjutkan tempoh pembuangan undi hingga 6 petang."

aMan berkata...

kenapa Tan Sri Sham yang mulia x nak siarkan komen saya..adakah saya perlu bagi suapan bawah meja berbentuk KFC hujan2 begini

Tanpa Nama berkata...

4.47 pm | ini lapuran dari Malaysiakini, Menurut Setiausaha SPR, Kamaruzaman Mohd Noor berkata sehingga jam 3 petang tadi, hanya 53.5 peratus keluar mengundi. Beliau juga menafikan khabar angin yang tempoh pengundian dilanjutkan hingga jam 6 petang.(di copy paste dari no2umno)
-ginger-

Laxmana berkata...

confirm ke bang?

Tanpa Nama berkata...

Ini pasti angkara bas hantu ditahan...memberikan hantu2 yang lain sempat sampai ke Permatang pauh untuk buang undi.

tengkujamali berkata...

4.25 ptg: Menurut Setiausaha SPR, Kamaruzaman Mohd Noor berkata sehingga jam 3 petang tadi, hanya 53.5 peratus keluar mengundi. Beliau juga menafikan khabar angin yang tempoh pengundian dilanjutkan hingga jam 6 petang.- Malaysiakini

Megat Dewa berkata...

Ini la waktu kecederaan dlm pilihanraya. Diharap takde orang SPR yang cedera. Kalau dicederakan si Kulop Jambu tu takpe...

aMan berkata...

blog Tan Sri Sham yang mulia seperti acara langsung badminton olimpik,seronok saya menunggu debarannya..saya akan tetap setia menunggu siaran langsung Tan Sri Sham yang mulia sambil menghisap rokok SAAT,saya terpaksa refresh setiap 2 minit, inilah lintas langsung paling cepat sekali pernah saya layari..tahniah Tan Sri Sham yang mulia..lagi pun saya di pejabat kerajaan ni, mungkin saya buat OT YANG AUTA malam ini menyaksikan siaran langsung BLOG ini, harap ada pengulas bagi siaran langsung ini..panggilah HASBULLAH AWANG

Jahaya berkata...

tapi Malaysiakini kata tak berita lanjutkan sampai pukul 6 ni kabar angin..

lina berkata...

kadang2 perkara jahat orang jahat mendatangkan natijah kepada orang jahat itu sendiri dan memberikan keberuntungan kepada yang cuba dianiya...
marilah kita berdoa agar lanjutan masa ini menambahkan undian kepada pkr sendiri.... amiin....

Tanpa Nama berkata...

jgn lalai..

penyamun tarbus

wugiwug berkata...

aisey..ada ads google lak today...pas jam 6 nak lajut lagi jam 7 pas 8 angka kegemaram A.S...hahaha nombor bomoh

Tanpa Nama berkata...

this SPR are cheaters.. but then again, of course they have to be cheaters since they are BN gang..

by the way, cool profile picture of you smoking the cigarette.. like Robert Di Niro... Malaysian version la ;)

MAHAGURU58 berkata...

Assalamualaikum.

Brother Hisham,

Your continuous updating us is greatly appreciated!

May the force be with you sir!

Wassalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh!

Khairi berkata...

ada bas lmbt sampai kot.. takpon nak prepare blackoutkan bilik kire undi nnt.. :)

aMan berkata...

kenapa blog Tan Sri Sham sesak macam nak beratur ambil duit rebet hari pertama ini,saya susah nak masuk..tolong benarkan saya masuk Tan Sri Sham yang mulia..saya dah bagi suapan berbentuk KFC melalui 3G Nokia Sabun saya..sabun di bilik mandi..nasib baik blog Tan Sri Sham yang mulia tak ada iklan,lagi susah nak masuk..

Tanpa Nama berkata...

Confirm ke ni lanjutkan pilihan raya sampai pukul 6 ptg? dah pukul 5 lebih ni. jangan katakan sejam, 5 minit pun BN boleh keluarkan kotak undi yang mengandungi kertas Undi BN

Tanpa Nama berkata...

scane lanjut tempoh waktu buang undi utk seat panas dah jadi macam wajib dalam drama SPR.

melnikov berkata...

memang hantu punya 'hantu!!bila nk score golden goal nih..??

MAHAGURU58 berkata...

Assalamualaikum.

aman,

Biar betul u nak panggil Hasbullah Awang?

Nanti dia lapor...ya...nampaknya Datuk Seri Anwar sah menang....
.....................................
Oh Tidakkkkk!!!

Boleh tahan ke jantung u mendengar ulllllllaaaaaassaaaan dia?

Hahahahahaha!!!!

Tak payah laaaa!!!

Datuk Hishamudin Rais dah cukup!!!

Line clear brader!!!

Tak ada oopss nya!!

Hehehehe...

Gurau aaaa....

Hidup Tukar Tiub!

Tanpa Nama berkata...

Biar tuhan yang tentukan nnt..

Edyes berkata...

BETUL KE NIE... apa pun saya dah update berita nie di blog edyesdotcom.

M-star kata dah tamat...

Tanpa Nama berkata...

Salam..

Biasa la Pemimpin flip flop..SPR pun dah kena virus flip flop gak kot...kena sia sat siapa peyebar virus nih...

Buat penat aje tahan hantu-hantu tu..last-last dia orang ngundi juga dengan iringan pihak FRU lagi....

aMan berkata...

jap bos saya panggil kenapa terlalu lama menghadap komputer..maaf Tan Sri Sham yang mulia