Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 Ogos 2008

STOP PRESS

Perjalanan dari Berapit menuju ke pusat pengiraan undi di Institut Perguruan Tuanku Bainun adalah lancar.

Kumpulan penyokong Pakatan Rakyat berarak membawa bendera.

Tetapi ke manakah menghilangnya kumpulan Mat Rempit BN?

40 ulasan:

mofirha berkata...

Mat Rempit BN segan nak dah nak merempit... dah tau kalah..

labizzwkshop berkata...

tukar tiub kene berterusan smp anwar jd pm lah..kalau x boring la.heheh

Ravikumar berkata...

Pak Lim Kit Siang cakap Pandikar Amin nak lengahkan sumpah masuk MP Permatang Pauh untuk sebulan lebih...

http://blog.limkitsiang.com/2008/08/26/no-smooth-2009-budget-presentation-if-anwar-is-not-sworn-in-as-mp-to-become-opposition-leader/

Tanpa Nama berkata...

Bruder tukar tiub...


Thanks so much for the updates and for doing a great national service to all Malaysians...I can feel the excitement surfing the net in KL..forget about MSM there are now irrelevant...

BTW, I like your jenaka alot, especially the bahaya part and the gulai itik...

If there is an award for the most up to date blogger for the PP by election, you got my vote bruder!!!

KeLoLo berkata...

Sekali lagi bagai deja vu hari PRU12...

Sangat kontras dengan hari penamaan calon...

Moga keputusan nanti juga deja vu...

wun berkata...

mat rempit BN tu tak dpt duit lebih, sume dah join perarakan PKR...

Tanpa Nama berkata...

Salam saudara Hisyam...bagaimana dengan 5 bas hantu yang dikatakan berjaya ditangkap oleh petugas PR?harap ada komen saudara...

weet berkata...

dr pg kat opis.. smpai balik umah.. asyik dok refresh blog saudara ni.. sy gusar giler ni.. tak sabar2 menanti keputusan!! cuak..cuak!! Semoga Allah memberi kemenangan kepada PKR amin..

Tanpa Nama berkata...

kucing kau masih selamat wahai tukartiub

Tanpa Nama berkata...

ghaplah jingga betoi la...hari tu beriya2 suruh DSAI bersumpah...sekali dia nak bersumpah suruh tunggu sebulan lebih pulak...wakkakakka...

jibam berkata...

RAYUAN DERMA BAGI MENGISI DANA PEMBINAAN MASJID.... maklumat lanjut, sila lawati laman blog masjid di... www.masjidtokguru.blogspot.com tq

tikambatu berkata...

please visit my bolg

www.manislidah.blogspot.com

mofirha berkata...

boleh bg tau tang mana kedai gulai itik tu? dah lama xpekena ni.. slrppppppppppppppp....

tikambatu berkata...

peninat u la bro

Ravikumar berkata...

Setuju. Lintas langsung blog abang Hisham memang yang paling up-to-date dan gempak...

Terima kasih berbanyak-banyak untuk usaha bang Hisham... kita yang jauh pun dapat mengikuti perkembangan di sana...

koi berkata...

dah takde yg nak hulur..tu yg balik umah masing2.. tak pun dah gi main takraw kt balai raya....

Junaidi Asmara berkata...

minyak masih mahal, maka mat rempit yang kebahisan petrol tak dapat nak berarak bawa bendera dacing :)

Tanpa Nama berkata...

Balik kerja kawan terus "tukar tiub". Tak sabar nak tau mejoriti pemenang.

Siapa menang?
Siapa kalah?

Kawan dari BP Johor.

Edyes berkata...

Bro,

ada berita pasal Gobi dengan anak dia kena pukul dek pulis?

dengarnya sampai lebam2 kawan anak beranak...

Ahmad Aizuddin Sudari berkata...

gua selalu refresh gua punya mozilla sebab nak tunggu update dari brader. memang updated habis brader punya blog. laris macam masak lomak cili api..

Khari Pondan berkata...

Up date gilas babis blog ni....boleh dapat anugerah blog ter update di donia....YB Hisam, kalu Anwar jadi PM, lu memang layak jadi Menteri Penerangan ganti Sebuihri Cheeken....wa caya sama lu... hidup hidup

Tanpa Nama berkata...

berita terkini...

ada ura2 mengatakan BPR akan memanggil DSAI esok untuk keterangan berhubung kes 60 juta tu. Hari ini dato nalla dah buat report kat BPR katanya.

satu lagi attempt untuk menghalang DSAI dari pegi parlimen esok.

isk isk isk

Tanpa Nama berkata...

Kalau AI menang, I hope you will be Info Minister.Bestlah, bang!

Kalau kalah, we will still read Tukar Tiub.

Tiub Lori

beragass berkata...

Syabas berita terkini...mmg terkini dari mana2 saluran...tahniah tukar tiup..

Shahzril berkata...

Aaah, betul tu. Gobala dan 2 orang anak dia ditahan polis dan dipukul sebab mereka telah "menghentikan bas" yang mengangkut hantu.

Orang yang buat kerja baik ditahan pulak??

Ishh ishhh...

One Pip berkata...

This "tukar-tube" is by far the best of all blogs. The moment I open this blog I will start giggling... Isham, I sincerely hope PKR will field you as its candidate against Rais in Jelebu. You will win hands down! Your high regard for gulai itik alone will earn you many votes among itik farmers in Jelebu. Hidup Isham! Hidup Gulai Itik!

MYblog berkata...

Tukar Tiub,

Any news about YB Gobalakrishnan. Last I heard (Malaysiakini) that he was arrested by the police and roughed up together with his sons.

In this country, everytthing works upside down, UMNOputras runs all gormen institutions including PDRM, nothing is independant.

Wont be surprised if this incident involved a few black eyes. In the meantime the hantus are released and dissapear in thin air

megat dewa berkata...

Tuan, nanti bila dah dpt jamah gulai itek jangan lupa amik gambar. Pastu upload kat blog ni...

jatt berkata...

Dorang bertaubat dah..hohoh

Permatang Pauh Updates

ejal berkata...

drg nyer motor tayar pancit ler tuh...tgh tkr tiup ler tuh....huhu...reformasi!!!

Tanpa Nama berkata...

thanks 4 the updates bro.. ko la nadi PRK kat permatang pauh ni sebenarnya, kalo tak.. kita duk disogokkan oleh berita palsu media BN.. hehehe

Tanpa Nama berkata...

http://anilnetto.com/

for more latest updates, tengok juga blog ni.

Tanpa Nama berkata...

Saudara Isham

Saya dapat SMS begini "Penyokong-penyokong BN dah habis balik, mereka dah jangka kalah teruk, muka najib merah padam macam babi salai (maaf)Kito monang" Tamat SMS

Kabarnya juga Pak Lah pun dan bergegas pulang.

yb4all

morazz berkata...

gua tengok astro awani, diorang ni byk merapu daa... baik gua tengok tukartiub. lagi apdet!

Fazrul Shahril berkata...

Salam Tuan,

Minta malam ni bagi lebih detail dan update keadaan di Maktab Bainun.. Tuan dah makan ka? Kalau dah bagus lah...

Tak cuba pekena Nasi Ketam kat Juru ka?

Salam,

AmBu berkata...

Haha...Caya la Isham

alifreyes or berkata...

best-best..

nak g sane jauh, g sini je..

update lagi k..

mad berkata...

ese dongan raso suko dan terhamat berterimo kaseh kepado pah isham kerano berkhidmat dongan sempurno untuk menyampai an berito terkini kepado ese yang berado diperantauan.. semoga perjuangan ekhlas pak isham dirahmati ALLAH SWT... semugo kito memperoleh kemonangan demi memperjuangkan tanah air agamo dan bangso kito...

aman berkata...

* JDM Penanti: KeADILan 2870, BN 1265
* JDM Mukim 9 Tanah Liat: KeADILan 270, BN 108



kenapa lambat tan sri sham yang mulia saya dapat dari laman web keadilan

http://www.suarakeadilan.com/sk/

undirakyat berkata...

Sudah tibalah masanya untuk MERDEKA~
Harapan kita dalam memerdekakanlah Malaysia tanahair kita yang tercinta!